Skip to main content
  • 6.10.2023.

Tri gosta, jedna Future Scope večer uz Stacey Pullena, Mihai Popoviciua i Matt Sassaria

Nastavlja se jaka jesenska sezona dugovječne hrvatske elektroničke organizacije

Piše: 


U petak 6. listopada, Future Scope se s novim partyjem vraća u zagrebački Boogaloo gdje dovode tri svjetski priznata gosta – Stacey Pullena, Mihai Popoviciua i Matt Sassarija uz koje na velikom flooru sviraju Bronski i Herya u B2B kombinaciji, dok rame uz rame na malom flooru sviraju Neroa i Shipe.

Stacey Pullen je apsolutna elektronička legenda koja se još jednom vraća u Hrvatsku. Inovator drugog vala Detroit techna u Zagreb donosi repete svog seta s Future Scopeovog rođendana gdje je zavrtio jedinstven spoj techna i housea.

Mihai Popoviciu se smatra za jednog od najinovativnijih producenata iz istočne Europe. Zaludio se s elektroničkom glazbom 90-ih godina, a od ranih 2000-ih producira glazbu koju sviraju svi važni DJ-evi sa scene. Svoj zvuk opisuje kao ritmični, duboki i hipnotični.

Matt Sassari je francuski DJ koji virtuozno spaja svijet techna i housea. Inspiraciju za svoju glazbu pronalazi u elementima funka, jazza i soula s čime stvara jedinstveni zvuk koji se pronalazi u tech-houseu.

Postavu velikog floora zaključuju Bronski i Herya, predstavnici Deep’n’Delicious party serijala te se često nalaze zajedno za pultom odakle pomno odabrane house ritmove. Cjelovečernju svirku na malom flooru će odraditi vješti Future Scope rezidenti Neroa i Shipe uB2B kombinaciji koju oni simpatično nazivaju ShiNoa

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. STACEY PULLEN, MIHAI POPOVICIU, MATT SASSARI [06.10.2023.]

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.