Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

U Slavonskom Brodu policija donirala školi opremu za uzgoj marihuane

Ponedjeljak, 13 Veljača 2023

Policijska uprava Brodsko-posavska donirala je oduzete predmete u edukativne svrhe

Nakon dovršene istrage te oduzimanja i uništavanja marihuane, policija je odlučila zapljenjene uređaje i opremu za uzgoj marihuane donirati Slavonsko-brodskoj srednjoj školi, čiji će je učenici koristiti u sklopu praktičnih aktivnosti u staklenicima i plastenicima, izvještava PU Brodsko-posavska.

Budući da se na popisu za uništenje nalazili i električni uređaji i oprema, koji se mogu nabaviti u redovnoj prodaji: LED lampe, ventilatori, žarulje, mjerači vlage i temperature i drugi uređaji, te se također mogu koristiti i u brojne legalne svrhe, Služba kriminalističke policije policijske uprave, predložila je Općinskom sudu da se navedeni uređaji doniraju Srednjoj školi „Matija Antun Reljković“.

Voditelj Službe kriminalističke policije Dražen Puljko potom je navedene uređaje i opremu predao ravnateljici škole Mariji Tomić. U policiji ističu kako se radi o funkcionalnim predmetima i opremi koji se mogu legalno koristiti te ulaze u područje redovne i dopuštene djelatnosti srednje škole, a koje će učenici moći koristiti kroz nastavu u edukacijske svrhe, kao i u sklopu praktičnih aktivnosti u njihovim staklenicima i plastenicima.