Skip to main content
  • 10.06.2024.

U srcu prirode u Zagrebu se sprema The Spirit of Nature open-air party

Proslava četvrt stoljeća strasti prema paintballu, prirodi i elektroničkoj glazbi u srcu prirode u Zagrebu.

Piše: 

U subotu 22. lipnja, nakon duge zimske sezone i partyja u klubovima Underground Music Connection se s dolaskom ljeta se vraća u prirodu i priprema svoj dobro znani The Spirit of Nature open-air party, ovog puta u srcu prirode, na lokaciji Paintball Guerrilla kluba u Zagrebu.

Na nadolazećem The Spirit of Nature open-air partyju će se proslaviti 25. godina Paintball Guerrilla kluba i to uz ritmove legendi hrvatske scene – Kikija i Frija (Frajman), kojima će se za pultom pridružiti Steel, Discopolis, Hyvan, Pox te rezidenti Marcela, Bazement Stuff i Sempa.

Kiki je svoju karijeru započeo na Radiju 101 kao najmlađi glazbeni urednik ikad. Od sredine 80-ih je radio kao DJ u gotovo svim tada najpoznatijim klubovima. 1992. je bila presudna godina za Kikija, jer se tada zarazio modernom elektroničkom glazbom. Tijekom 90-ih i ranih 00-ih je zajedno s Felverom i Frajmanom vodio Loops i Stereo Studio kroz koje su doveli brojne međunarodno priznate DJ-eve. Iza DJ pulta Kiki je uvijek bio prepoznatljiv po svom izvornom i originalnom stilu, kojem je ostao dosljedan i do današnjih dana i s pravom nosi titulu jedne od najvećih “DJ legendi” domaće scene.

Frajman je kutlni zagrebački DJ, jedan od istaknutih začetnika elektroničke subkulture na ovim prostorima. Životni poziv kao DJ je započeo 1989. u Kulušiću i Lapidariju, a nakon nekoliko mjeseci se pridružuje glazbenoj redakciji Radija 101, na kome se zadržao idućih 20 godina kao glazbeni urednik širokog glazbenog spektra i afiniteta. Tijekom 90-ih i početkom novog milenija zajedno s Kikijem i Felverom postavlja Loops i Stereo Studio serijale na istaknuto mjesto u povijesti hrvatske elektroničke glazbe. Tijekom 2010-ih flertuje s plesno-altenativnim rock formama, a danas se najbolje osjeća kad pušta melodic-organic-indie-afro house. Početkom 2024. odlučio je biti – Fri.

“Očekuje vas večer ispunjena najfinijim zvukovima progressive, melodic, minimal i deeptech housea” poručuju organizatori.

Ulaznice će biti dostupne na ulazu.

FB EVENT: The Spirit of Nature #OpenAir at Painball Guerrilla Zagreb

Satnica:

22-23 Pox
23-00:30 Marcela
00:30-02 Bazement Stuff
02-04 FRI (Frajman)
04-06 KIKI
06-07 Sempa
07-09 Discopolis b2b Hyvan
09-10 Steel

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.