Skip to main content
  • 27.06.2023.

Umag Music Nights postaje epicentar glazbenog uzbuđenja uz svjetska DJ imena

Umag Music Nights, glazbeni program Plava Laguna Croatia Opena Umag, i ove će godine od 21. do 30. srpnja, postati nezaobilazno mjesto za sve one željne dobre zabave i nezaboravnog ljetnog provoda

Piše: 

Nakon prvog djela tjedna kad će svoje koncerte održati domaće i regionalne zvijezde, pozornicu u Dance Areni, party zoni turnira, preuzimaju svjetski poznati DJ-evi, a imena koja stižu u Umag garancija su pravog glazbeno-scenskog spektakla.

Sve počinje u srijedu, 26. srpnja s Vida Loca partyjem, a zvukovi Reggaetona, Hip Hopa, Popa i Pop Housea zagrijat će atmosferu i biti odlična uvertira DJ-evima koji će zavladati ponornicom iduće tri noći.

Prvi na redu, u četvrtak 27. srpnja, bit će pionir elektronske glazbe i jedna od značajnijih figura današnje svjetske house scene, Fedde Le Grand. Ovaj nizozemski DJ i producent već se više od desetljeća nalazi u top 50 DJ-eva prema izboru prestižnog DJ Maga. Njegovi bezvremenski hitovi, među kojima je planetarno poznati „Put Your Hands Up For Detroit“, i spektakularni nastupi na najvećim muzičkim festivalima, poput Ultra Music Festivala, Tomorrowlanda ili Untold Festivala, garancija su nezaboravnog spektakla u Umagu.

 

U petak, 28. srpnja pozornicu preuzima australski DJ duo Nervo. Stalne gošće najvećih svjetskih festivala uključujući Tomorrowland, Lollapaloozu, Creamfields i Electric Zoo te koautorice svjetskog hita „When Love Takes Over“ Davida Guette i Kelly Rowland za koji su osvojile Grammy, vraćaju se u Umag nakon sedam godina. Već su prvoga puta priredile pravu poslasticu, a zasigurno će i ovog njihov energičan nastup fascinirati publiku. U subotu, 29. srpnja talijanska DJ zvijezda Ludovica Pagani, čiji je prvi singl „Tiki Taka“ 2018. ostvario 4.5 milijuna pregleda na YouTubeu i čija je popularnost u neprekidnom usponu, dinamičnim nastupom zatvorit će ovogodišnji Umag Music Nights.

Plava Laguna Croatia Open Umag u srpnju će ponovno na jedinstven način spojiti vrhunski tenis i zabavni glazbeni program te pružiti potpuno iskustvo uživanja. S lokacijom unutar Stella Maris Resorta, koji se prostire uz šljunčane plaže tik uz teniske terene i Dance Arenu, turnir je savršeno mjesto za opuštanje i odmor između dnevnih mečeva i noćnih provoda. Stoga se dolazak u Umag od 21. do 30. srpnja ne propušta, a sve novosti o turniru dostupne su na društvenim mrežama i službenoj web stranici www.croatiaopen.hr. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.