Skip to main content
  • 17.10.2023.

Veliki interes za premijeru Infinity Musica u Osijeku uz Afterlife duo Omnya

Stage presence ulaznice su rasprodane za audio-vizualni spektakl u Osijeku

Piše: 

Posljednje subote listopada, za sve ljubitelje elektroničke glazbe Osijek postaje epicentar vrućih ritmova. Infinity Music u osječku sportsku dvoranu Zrinjevac dovodi predstavnike svjetski poznate etikete Afterlife – izraelski duo OMNYA.

28. listopada, audio-vizualni spektakl u sportskoj dvorani Zrinjevac kreće u 20 sati sa zagrijavanjem mladog talijanskog DJ-a i producenta Luce Cristantea koji će pripremiti publiku za OMNYA s kojima će partijaneri ući u noć.

Organizatori najavljuju da pored glazbe partijanere očekuje “spektakularna produkcija koja će stvoriti nezaboravni vizualni doživljaj i vrhunsko ozvučenje koje će dodatno podići atmosferu” te dodaju da događaj obećava “nezaboravnu noć ispunjenu ritmovima elektroničke glazbe i vizualima kakve dosad niste imali priliku da doživite.”

Cilj Infinity Musica svojim premijernim događajem u Osijeku je “stvoriti nezaboravno iskustvo za sve prisutne i njihova čula” te poručuju “neka elektronička glazba pokrene vašu noć, a dvojac OMNYA bude vaš vodič na ovom nezaboravnom audio-vizualnom putovanju koje ćemo pamtiti!”

Stage presence ulaznice su rasprodane, dok ograničen broj regular ulaznice je dostupno kroz sustav Entrio te na vratima.

Za najnovije vijesti o događaju, kao i više informacija zapratite Infinity Music na njihovim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu ili TikToku.

FB EVENT: INFINITY MUSIC @ OSIJEK, CRO : TRAILER FOR UPCOMING FESTIVAL

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop