Skip to main content
  • 17.10.2023.

Juriš na Amsterdam! Na ADE stižu Solomun, DJ Jock, Tijana T, Matroda, Cruise Music…

Stiže nam novo izdanje Amsterdam Dance Eventa s više od 2900 umjetnika i 1000 događaja

Piše: 

Od srijede do nedjelje, Amsterdam postaje glavni grad elektroničke glazbe kada će ugostiti više tisuća aktera iz industrije, ali i na stotine tisuća posjetitelja koji će uživati u bogatom programu ovogodišnje manifestacije. Hrvatska i regionalna scena biti će zastupljena na Amsterdam Dance Eventu, a u nastavku provjerite tko sve stiže u glavni grad Nizozemske.

Srijeda

DJ Jock gostuje na dva događaja. Splitski as, prvo svira na label showcaseu Cristiana Varele u Lunar Baru, a zatim dan poslije stiže na Beats & Brunch; Mixed & Cooked by Unrilis u Yellow Houseu. Hobin Rude za pultom će se naći na Kadinsky ADE Sessionsu, a u petak na Movement Recordings partyju u Kadinsky Cafeu.

Četvrtak

Na dva događaja svira i X-Coast koji stiže na Modus večer u Parallelu te u NDSM u subotu na Into The Woods. Osnivač THR RecordsaCelec gostuje na Libertas Music x HAUSA u 50:HERTZ-u.

Petak

Na Visions party u Bar Twenty Two sa svojim house odabirima stiže PEZNT te Groovyman. Predstavnici srpske etikete Cruise MusicaMark Funk i Danny Cruz stižu u na Jackin House All Stars party u The Bull Dog Palace. Tadej Jaki plovi SolarSystem RecordsShowcaseom koji će se održati na 50:HERTZ brodu, dok duo Vintage & Morelli gostuju na As You Are Showcaseu u 50:HERTZ-u.

EXIT festival se još jednom vraća na Amsterdam Dance Event, a svoj showcase radi u dizalici. Faralda Crane će u petak ugostiti Bonoboa, Cassiana, Human Riasa, Arodesa, iLEE-a, Ecu Ekren te mladu srpsku DJ-icu Lannu.

Subota

Awakenings tijekom cijelog trajanja Amsterdam Dance Eventa priprema događaje, a domaćin day time partyja je Solomun uz kojeg svira i Tijana T. Tvrde techno ritmove na Reboot ADE Takeoveu u Panami će vrtjeti Veseli.

Nedjelja

House ritmove hrvatske u Amsterdamu će servirati i Damir Pushkar te Wekingz koji su potvrđeni u afterparty Cluba Stereophonic u 50:HERTZ-u. Drugu godinu za redom, svoju vlastitu večer organizira Matroda koji će ugostiti svoje kolege i prijatelje u Nova Clubu.

Uz potvrđene dolaske naših predstavnika u Amsterdam, možemo očekivati i poneko “last minute” iznenađenje.

U Amsterdam stiže i naša suradnica, koja će svakodnevno izvještavati s najveće elektroničke manifestacije, stoga ne zaboravite svakodnevno provjeravati naš web i društvene mreže za najnovije vijesti s Amsterdam Dance Eventa.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2