Skip to main content
  • 14.05.2018.

Vibriranje Lazareta uz M’tlaren i dirigenta korčulanske scene

Kako topli dani već opako grizu, tako i noći na jugu Hrvatske postaju sve plesnije.

Piše: 

Možda adresa 20 000, na prvu vam puno ne znači, ali do tamo gdje oko morate dobro protegnuti, stanuju, žive i plešu Lazareti. Kuća za sve one zaljubljene plesače i plesačice kojima rastu zazubice od probranih zvukova uz underground DJ imena koji ostavljaju svoj pečat na njezinim zidinama. Ovako gledate samo u ime grada poznatog kao Dubrovnik, ali njegovu unutrašnjost, kada uplovite dublje među kamene blokove, upoznat ćete domaću jedrilicu imena M'tlaren čiji trup čine strast i ljubav prema elektroničkome zvuku.

M'tlaren su prijatelji nasmijani od uha do uha još od 2014. godine koji iz čiste zabave kreirali su ozbiljnu organizacijsku party kuću. Sve o njima i sami možete saznati ako provirite u subotu 19. svibnja u Lazarete i nakon što pronađete svoji kutak na plesnom podiju, prepustite se domaćinima.

Krož noć ispunjenu troznamenkastim BPM-om vode vas njih trojica. Prvi, drugi pa i treći već je dobro znani majstor DJ pulta, a upali li vam se lampica kada čujete ČX, Jux i Zookey. I baš ovaj potonji potonji dobiva poziv da postane član M'tlaren prijateljstva. ispred vas stoji pravog imena Zoran, ali ga upitate nešto o glazbi i DJingu onda je Zookey taj koji preuzima štafetu i priča sve o tome tko i što. Ide njemu skoro duplih deset godina kako dirigira korčulanskom micro scenom. Njegov odnos da plesnim podijem odavno je na ti bilo da bira od techna i housea pa sve do drum 'n' bassa.

Informaciju bitnu imate, pozivnicu ne trebate jer svi su dobrodošli pa samo se pojavite iza 23 sata u klubu i srećom se naoružajte dok glavna trojka cijedi zvučnike.

[Event]
 

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju