Skip to main content
  • 4.01.2018.

Više od 170 Australaca na prvi dan 2018. završilo u zatvoru zbog posjedovanja droga

Od 26,000 posjetitelja Field Day Music festivala, za njih 170, ulazak u 2018.  neće ostati u dobrom sjećanju.

Piše: 

Za policajce iz Sydneya, novogodišnji party bio je samo još jedan dan u nizu kada su imali pune ruke posla, ne bi li održavali red i mir. U najvećem gradu Australije 26,000 posjetitelja u 2018. ušlo je na Field Day Music festivalu sa headlinerima B. Traits i Solardo, no više od 170 njih neće ga pamtiti po dobrome.

Kako izvještava Sydney Morning Herald, šest osoba uhićeno je zbog namjere za opskrbu droga, dok je kod jednog 22-godišnjaka pronađeno 138 tableta ecstasy-a. Sa druge strane, 167 osoba uhićeno je zbog optužbi za posjedovanje droga za vrijeme festivala koji je od podneva trajao sve do 23 sata.

Od mnogobrojnih posjetitelja, šestero osoba prevezeno je u bolnicu, pet zbog zdravstvenih problema prouzročenih od konzumacije droga, dok je jedan muškarac ozlijedio nogu pokušavajući upasti na festival preko ugrade.

Za Sydney je poznato kako ima strogu politiku održavanja partija elektronike, koji zbog ovakvih slučajeva potiskuje noćni život u gradu posljednih godina. Incident poput ovoga na festivalu, samo kvare sliku grada, no od prošlogodišnjeg izdanja, uhićenja su u padu.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop