Baner

Klubovi otvoreni prošle godine koje morate posjetiti u 2018.

Četvrtak, 04 Siječanj 2018

Lijepe uspomene na 2017. još uvijek titraju u nama pa ovim putem donosimo novootvorene klubove koje svakako morate posjetiti u tekućoj godini.

Svi smo se sada već pozdravili sa 2017. te iz nje izvukli vesele trenutke koji će nas voditi kroz friško započetu 2018.. Za danas ćemo napraviti mali presjek klubova čija vrata su se otvorila u prošloj godini i koji spremno čekaju na svoje nove posjetitelje. Svaki od novootvorenih klubova nalazi se na teritoriju Europe, a na vama je sada da odaberete za koji grad ćete kupit avio ili vlak kartu te zajedno sa sebi dragim plesnim partnerima ispitati atmosfere tamošnjih klubova.Bilo svojom intimom, luksuznosti, Funktion One, The Void ili nekim trećim sound systemom, na plesnim podijima od kontinentalnih Pariza, Munchena, Londona do morskih Barcelone, Mykonosa ili Ibize nahranit ćete se novim iskustvom i nezaboravnim trenucima.

Više od 10 klubova započelo je sa radom i dok se oni još uvijek uhodavaju, Vama, ljubiteljima elektronike predstavljamo unutar čijih četiri zida ćete si uljepšati 2018.:

PRINTWORKS, LondonMACHINERIE, LyonCRANE, BirminghamE1, LondonBLITZ, MunchenVOID, MykonosJACK, AmsterdamOBJEKT KLEIN A, DresdenHI, IbizaSOCIETY, ParizWAS, UtrechtRED58, BarcelonaTERMINAL 7, Pariz


 

Klubovi otvoreni prošle godine koje morate posjetiti u 2018.