Skip to main content
  • 30.08.2022.

Više od 70 izvođača priredilo Sonus festival za pamćenje!

Posjetitelji su još po dojmom 9. izdanja Sonus festivala koji je završio 25. kolovoza

Piše: 

Više od 12 tisuća posjetitelja iz čak 84 zemlje svijeta plesalo je na ovom svjetski poznatom festivalu koji je ove godine trajao od 21. do 25. kolovoza u klubovima Noa Beach Club, Papaya club, Aquarius Zrće klub i Kalypso.


Foto Marko Edge

Iako je većina posjetitelja došla na Pag zbog festivala iz Njemačke, Italije, Francuske, Velike Britanije, Nizozemske, sve je veći broj gostiju iz Australije, SADa, ali i dalekih destinacija kao što u Panama, Ujedinjeni Emirati, Brazil, Južna Koreja, Tajland, Egipat, Japan i ostali koji su svrstali Sonus festival na svoju party mapu.

Osim zadovoljnih organizatora, u Gradu Novalji se za vrijeme Sonusa tražio apartman više i ugostiteljski objekti su bili puni.

Foto Tyler Allix Tijekom 5 dana i 5 noći, Sonus je ugostio više od 70 izvođača od kojih je većinu činila sama krema svjetske scene elektroničke glazbe kao što su najveća legenda Carl Cox, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Black Coffee, Boris Brejcha, Joseph Capriati, Pan-Pot, Loco Dice, Seth Troxler, Amelie Lens, Anfisa Letyago, Dax J, Adriatique, 999999999, kao i imena regionalne i domaće scene koja organizatori Sonusa posebno podržavaju – Petar Dundov, Marko Nastić, DJ Jock, Dejan Milićević, , Felver, Ani., Aney F., Bronski, Marin Biočić , Mate Čeko, Pips, Glia, M.I.L.E., Mimi, Mony, Tomo in der Mühlen, Urban Pfeifer I Mariano Mateljan. Iako su neki zbog bolesti morali otkazati nastup, program je tekao u savršenom redu i rasporedu.


Foto Tyler Allix

Sonus festival je svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, ali i 3 godine zaredom bio uvršten u najbolji festival elektroničke glazbe u svijetu za mjesec kolovoz, prema časopisu Resident Advisor.


Foto Tyler Allix

Za više informacija, pratite Sonus festival i ostale događaje organizatora We Love Sound na regionalnim kanalima društvenih mreža.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Izvještaji po danima sa Sonusa :

Carl Cox na Sonusu: -Svjedočiti tom transferu energije je zaista prekrasno-

Šarolika zvučna paleta druge noći Sonusa na Zrću

SHDW predvodio noć Sonusa: -Intenzitet sreće se osjetio u zraku-

Paula Temple i 999999999 zaludili publiku na Sonusu


Amelie Lens i Kobosil uz vriskove publike otpratili Sonus

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2