Skip to main content
  • 30.08.2022.

Amelie Lens i Kobosil uz vriskove publike otpratili Sonus

Amelie Lens ne zahtijeva pretjerano predstavljanje jer se ipak radi o svjetski poznatoj superzvijezdi


Unatoč slavi ostaje odana korijenima rejverice što možete vidjeti i po načinu kako pleše za pultom. Amelin način i stil predstavljanja techna kao jednog ujedinjujućeg faktora izazva veliku razinu uzbuđenja u publici. Donoseći potpuno novi zvuk na techno scenu, etablirala se kao pionir u glazbi te idol mnogima.

Njezina energija za pultom je toliko zarazna i uspješno ju prenosi na publiku. Hipnotizirala je plesače koji su iz stanja transa izvađeni oštrim kickovima. Činjenica da Amelie živi i diše techno prevodi se na plesni podij i raspoloženje u klubu. Taj osjećaj slobode i sinergije koju ona stvara je poseban.

Kobosil se smatra jednim od najbrže rastućih techno DJ-a i producenata. Rođen i odrastao u radničkoj četvrti Berlina, njegova glazbena estetika oblikovana je ne samo njegovim odgojem, već i katarzičnom energijom EBM-a, noisea i industriala. Dok su milijuni razumnih ljudi diljem Europe namještali svoje budilice i odlazili u krevet, horde veseljaka su nakrcali plesni podij Papaye željno iščekujući Kobosilov dubok, brz i agresivan zvuk.

Definitivno nisu bili u krivu što su to odlučili jer po vriskovima koji su odjekivali tijekom noći može se zaključiti da ih Kobosil nimalo nije razočarao. Pokretao je znojnu gomilu koristeći meteorsku oluju basova. Set koji je kreirao je imao je duboku, mračnu atmosferu. Čvrsto i uglađeno, s pravim zločestim nizom i osobito ludo prema kraju.

*Stavovi izneseni u tekstu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Klubska scena

Paula Temple i 999999999 zaludili publiku na Sonusu
 


 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk