Skip to main content
  • 13.12.2020.

Yakka otkrio detalje sa snimanja videa u Dvoru Veliki Tabor

Yakka je nastupio ispred spomenika kulture nulte kategorije Dvor Veliki Tabor u sklopu projekta Renaisance koji spaja povijesnu baštinu sa elektroničkom glazbom, a čitateljima KS ekskluzivno otkriva što je puštao. Premijeru gledajte večeras!

Piše: 


Kroz 60-minutni autorski set puštao je svoje remikse koje je radio za domaće i strane glazbeike Barbara Tucker, Adrian Hour, Eric Powa B, Detour, Nipplepeople, Anna Moor i drugi, a evo i dvije trake koje ćete moći čuti dok gledate nevjerojatne pejzaže koji okružuju plemićki grad Veliki Tabor.

Yakka u doba kad nema clubbinga radi na novom albumu i remiksima koji će izlaziti tijekom 2021. Nedavno je pokrenuo svoj merch shop kroz koji ga fanovi i publika mogu podržati kupnjom majica na linku ovdje.

Yakka je nakon snimanja istaknuo: "Super zanimljiv koncept kojem sam se rado odazvao. Posebno mi je drago da je naglasak na autorskim setovima, a ja sam se odlučio predstaviti kao remixer s različtim domaćim i stranim obradama iz moje radionice. Vrijeme nas je odlično poslužilo, uhvatili smo posljednje zrake sunca, a produkcijska ekipa je to odlično iskoristila za video."

Iduća video premijera je ponovno u nedjelju, 20. prosinca kada ćemo emitirati set sa Trsatskog kaštela (Rijeka) gdje su nastupili Dalton Trance Teleport Live i Roko Pečarić na buzukijima.

Ne zaboravite se uključiti večeras u 20h na naš FB kanal , te Youtube kanal Top DJ Room ili izravno ispod.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju