Skip to main content
  • 11.06.2024.

Za vikend Crkva privodi kraju jubilarnu desetu sezonu!

Nagrađivani riječki klub smješten u Ružićevoj 22. obilježio je svoju jubilarnu sezonu s pregršt klupskih večeri i zanimljivih gostovanja među kojima je bio i Cristian Varela, Djebali, Fernanda Martins, Hannes Bieger, Joey Beltram, Marco Bailey, Metodi Hristov, Mihai Popoviciu, Pig&Dan, Tom Hades i brojni drugi.

Piše: 

Naslovna foto

Patrik Vukas Popović

U petak 14. lipnja, MENTAL organizacija priprema svoj treći, ujedno i posljednji hard techno rave ove sezone uz mlade nade groova Istre i Kvarnera – DJD-a, Definera, Danija, Ka-Oza i SON3-a, koji će donjeti surovu energiju na plesni podij od sumraka do zore.

“Pridružite nam se u pozdravu 10. sezone našeg kultnog kluba uz nezaboravnu noć prepunu beskompromisnih ritmova i pulsirajućih melodija, gdje euforija ne poznaje granice” poručuju iz MENTAL organizacije.

Upad iznosi 10€ na vratima.

FB EVENT: MENTAL @ CRKVA, Rijeka

U subotu 15. lipnja, Crkva u stilu sprema zatvaranje sezone s partyjem koji započinje na brodu, a zatim se nastavlja u samom klubu.

Crkva u posljednji ples sezone isplovljava s boat partyjem koji u subotu u 17 sati kreće iz mjesta Punat na otoku Krku uz ritmove Dina Jukića i DJ Robbyja s kojima se pleše u krčkom akvatoriju do 23 sata, nakon čega se party prebacuje u klub. U samoj Crkvi, partijanere za pultom če dočekati Tom Jay, Life4Funk, IC i Whooso.

Deset godina ovo sveto mjesto obogaćuje lokalnu i regionalnu underground scenu. Proslavite s nama zatvaranje jubilarne 10. klupske sezone u Crkvi. Dođite na zadnji ples pred ljetnu pauzu i zatvorite sezonu partyja u stilu” poručuju iz kluba.

Ulaznice za zatvaranje jubilarne 10. sezone Crkve su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: CRKVA SEASON 10 CLOSING

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.