Skip to main content
  • 7.11.2023.

Zapleši za Noru! Humanitarni party u zagrebačkom Depo klubu

U zagrebačkom klubu priprema se hvalevrijedna akcija

Piše: 


U subotu 11. studenog, u zagrebačkom Depo klubu pleše se u humanitarne svrhe za djevojčicu Noru koja boluje od cerebralne paralize. DJ-evi koji su se odazvali ovoj plemenitoj akciji te će se naći za pultom su Teo Harouda, Bazement Stuff, Fabian Jakopetz i Rio Chilly Willy, dok će Rejvnesansa kolektiv vizualno urediti prostor kluba.

Teo Harouda je dugogodišnja dominantna techno sila s naših prostora. Njegove sesije imaju posebnu boju zbog načina na koji miksa različite stilove u rasponu od najmelodičnijeg techna do industrijskih zvukova. Bazement Stuff je svoj prvi kontakt s DJ kontrolerima imao u 90-im godinama, a od tad je uvijek u potrazi za novom underground glazbom s dubokim organskim raspoloženjem u progresivnom houseu i technu.

Fabian Jakopetz je dugogodišnja lokalna DJ snaga Zagreba koji svira dinamičnu fuziju techna, tech-housea, housea, progressivea i minimala. Rio Chilly Willy je zagrebački DJ koji gaji veliku ljubav prema technu, a svoj zvuk karakterizira sa hard kickovima koji su u istro vrijeme agresivni i ritmični, a minimalni vokalni izleti ostavljaju dojam “cijelosti slike”.

Nora je vesela i topla desetogodišnjakinja rođena s cerebralnom paralizom zbog koje je vezana za invalidska kolica. Svakodnevno marljivo provodi vježbe i ne predaje se jer želi biti poput ostale djece. Pozivamo vas da dođete u što većem broju i na taj način pomognete prikupiti novac potreban za Norine terapije.” poručuju organizatori.

Minimalna donacija na ulazu iznosi 10€.

FB EVENT: Humanitarni party za Noru

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2