Skip to main content
  • 8.11.2023.

“Zlatni dečko Berghaina” Ben Klock stiže u Zagreb

Future Scope nastavlja s jesenskom sezonom gostovanja u kojoj priprema još jedan techno spektakl

Piše: 


U petak 17. studenog, zagrebački Boogaloo postaje poprište još jednog Future Scope tanzanja kojeg predvodi Ben Klock. Uz berlinskog techno virtuoza na velikom flooru sviraju još F.O.R.M. u live izdanju, DJ Jock i Shipe u b2b kombinaciji te Kali. Na malom flooru za pultom će se naći Una Andrea, Angel Anx i Neroa.

Ben Klock je prominentna techno figura već gotovo dva desetljeća, a sve je krenulo s njegovom rezidencijom u kultnom Berghainu još 2005. kada se našao na prvoj fronti techno pokreta. Tijekom godina karijere zavrijedio je nadimke poput “zlatnog dečka”, “princa” i “kralja”, a svoj utjecaj na underground sceni je dao kroz svoje dinamične i hipnotične techno setove.

Podršku “zlatnom dečku Berghaina” na velikom flooru daje F.O.R.M. u svom live izdanju gdje stvaraju techno na licu mjesta, miljenici Future Scopeove publike DJ Jock i Shipe će još jednom prezentirati zašto su zavrijedili nominaciju za Ambasadora, a večer otvara Kali u svom jedinstvenom stilu.

Ritam na malom flooru će postaviti beogradska DJ-ica s deset godina staža na sceni Una Andrea koja je poznata po svojim melodičnim odabirima, Angel Inx koji se uz Umeka i Valentina Kanzyanija često ističe kao sjajan izvoznik slovenske elektroničke glazbe u svijetu te vjerni Future Scope rezident Neroa najpoznatiji po radu u house, tech-house i techno žanrovima.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. BEN KLOCK [17.11.2023]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk