Skip to main content
  • 16.09.2016.

Zatvara se splitska O’Hara!

Na mjestu gdje je prije stajao klub koji je nosio ime najvećeg nindže s riječima kojeg je svijet ikada upoznao, Shakespeare, posljednjih 13 godina treštala je splitska O'Hara.

 
Nije Scarlet, i ništa nije prohujalo s vihorom već je na leđa jednog od ponajboljih splitskih plesnih punktova sjelo više no što kičma može podnijeti. Trinaestica koja sije strah u sva numerološki nastrojena srca ovoga se puta pokazala kobnom posljednjom godinom djelovanja stavljanjem ključa u bravu na mjesto na kojem si plesao uz ekipu kao što su Mitja Printz, Westbam, Derrick May i gdje ti je Family Grooves doveo Eddie Richardsa, Jamie Andersona, Gorgea Morela, Gramophonedziea, Riva Starra, The Timewritera, Dachshunda, Sayteka Live, Mihaia Popoviciu, Miguela Bastidu…
 
 
Ovo je mjesto koje je jednako kao i globalne velikane cijenilo i rad i talent domaćih ruku pa gotovo da nema DJ-a iz Splita i okolice kojem O'Hara nije dala priliku za jedan audio sex s publikom, a iz drugih gradova do miksete su potegli i Blacksoul, Kiki, Komlinović, Eddy Ramich, dok je čak i splitsko poglavlje tvog KS Takeovera zaživjelo na ovom, uskoro nostalgijom natopljenom, podiju.
 
Počeci su uvijek zastrašujući, krajevi tužni i konačni, no ono što se broji su sva sjećanja i sati između ova dva manifesta finalnosti. Jednako tako, kada neizbježna emocija završetka nečeg lijepog stigne osjećaš potrebu na neki način obilježiti priču, pa će O'Hara veliki završni party održati 15. listopada uz kućni bend TBF i kako sami kažu:
 
"Bilo nam je lipo, najlipše i ništa nam neće ovaj dan pokvarit…. (jer imamo savršenu kompilaciju za kraj, koju je složija Mladen;)"
 
 
Puni post kojim uprava objašnjava, zahvaljuje i oprašta se od plesača u predgrađu ključa u bravi pročitajte na službenom FB pageu O'Hare niže.
 
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop