Skip to main content
  • 16.12.2018.

Zbog političke napetosti otkazan Trance festival Transmission u Aziji

Transmission je poznati svjetski festivalski brend koji promovira trance glazbu diljem svijeta.

Piše: 


Tako su tijekom godina rada prodane franšize svuda po svijetu s ciljem promoviranja elektroničke glazbe u nekim neistraženim polutkama svijeta. Festival krasi nevjerojatno dobra produkcija i svjetska klasa izvođača. Tranmission je tako 2018. održan u glavnom indonezijskom gradu Jakarti donijevši sa sobom raskošnu produkciju i svjetske trance zvijezde azijskoj publici.

No, čini se da najavljeno drugo izdanje za 17. travnja 2019. neće biti održano zbog vrlo nategnute političke situacije u zemlji. Razlog su predsjednički izbori koji se održavaju 9. veljače zbog čega organizatori smatraju da će prouzročiti dodatne nestabilnosti i nemire u zemlji i utjecati na prodaju ulaznica za predstojeći festival. Još uvijek nije poznato planira li se festival odgoditi za nekoliko mjeseci kasnije ili je pak čvrsta odluka da ga ove godine uopće ne bude. Dok te informacije ne budu objavljene uživajte u setu Giuseppe Ottaviania sa prošlogodišnjeg Transmissiona u Jakarti.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2