Skip to main content

Veliki rođendan TramRide emisije u Sarajevu


Emisija je postala regionalno poznata kroz moderan format koji donosi najnovije trackove, intervjue sa poznatim regionalnim, svjetskim i domaćim producentima, te je među prvima uvela pristup promocije bh. produkcije kroz desetominutne blokove intervjua. Emisija je konstantno u eteru od 2008.g. te 11. siječnja iduće godine slavi svoje 100. izdanje.

Regionalnu podršku emisiji iskazali su Klubska Scena (HR) i Urban Bug (SRB).

Koncept eventa je sačinjen prema svjetskim trendovima živog vođenja emisije/partya sa brojnim gostima iz domaće scene koji će kroz spontane intervjue kao posjetitelji dodatno uveličati ovaj događaj. Prijenos emisije počinje u posljepodnevnim satima, direktno iz Kriteriona, sa laganom opuštajućom glazbom i spontanim okupljanjem sudionika sarajevske i bh. scene, koja će kulminirati glavnim dijelom događaja – party u sali kina Kriterion.

Na partyu sviraju, urednik i osnivač emisije Ajnspric, a za pultom će mu se pridružiti sarajevske snage Wedran i Focho. Uz besplatan ulaz zabave zasigurno neće nedostajati a mi ovom prigodom čestitamo TramRideu na upornosti te im želimo dug vijek jer radijske emisije su oduvijek bile "motor" elektronske glazbe.

Novogodišnji tulum u Stereo Dvorani

Veselica do jutra u društvu istarskih DJ-eva koji i onako svoju publiku poznaju u dušu i s kojom će rado proslaviti prve sate Nove Godine. Za zvuk će se dakle pobrinuti Ogi, Mateo Klaić, Lemon, Mark Ash, Krekman, Ne Nox i Ko Mar, za atmosferu zajedno s njima upravo vi.



Gospodu vam posebno nije potrebno predstavljati, u proteklih godinu dana družili su se s publikom u Stereo Dvorani na redovnoj bazi, uostalom o njima će najviše ipak reći njihova glazba.



Stereo Dvorana otvara vrata na Silvestrovo u 22h i roka se najmanje do 8h. Ulaz je 50 kn. Moguće je i rezervirati stolove, a uz rezervaciju obavezna je kupovina iz ponude Stereo Dvorane na boce:
Absolut vodka 0.5 + 3 Red Bull – 250,00 kn
Ballantines 0.5 + 1 l Coca-Cola – 220,00 kn
Havana blanco 0.7 + 2 l Coca-Cola – 300,00 kn
Jack Daniels 0.7 + 2 l Coca- Cola – 450,00 kn

Lakše je napraviti pop hit nego sendvič

S obzirom da se svaki dan bavi glazbom Harris kaže da mu je lakše napraviti pop hit nego sendvič od šunke, koji uostalom rijeđe pravi. Sam proces stvaranja pop hita je lagan, nešto je teže ipak napraviti ga savršenim.

To što voli više raditi sa ženskim vokalima kaže da su osnove glazbe, jer  se ženski glas ne sukobljava s bassom i bubnjevima, pa zato i imamo puno manje dance pjesama u kojima je muški glas vodeći.

{youtube}lTNjrrfKpLI{/youtube}

Tvrdnja je naravno potkrijepljena i suradnjom s Rihannom, čiji glas u klupskim hitovima zvuči odlično, ali i činjenicom da svaki dan Harris radi na pop stvarima pa mu takve melodije ne predstavljaju nikakv problem u kreativnom procesu.

U istom intervjuu je otkrio kako se ne sjeća kad je posljednji put nekome naplatio remix, te da od njega nije moguće kupiti remix.

Nakon bitke na Twitteru s Lady Gagom izvukao je pouku i shvatio da nema smisla svoja loša raspoloženja izražavati on line. Cjeli intervjuu možete pročitati ovdje.

Dramatična Nova Godina u Zagrebu

Dramatic Club u središte zbivanja smiješta show po uzoru na „slobodne“ zabave na Ibizi što će se najkonkretnije demonstrirati za ovu Novu Godinu. Organizacija Dramatica želi svim gostima priuštiti puno drame na jednom mjestu te u tu svrhu pripremaju show sa vrhunskim domaćim ali i inozemnim performerima, akrobatima, kostimiranim plesačima i DRAMATIC SHOW GRUPOM koji će zasigurno sve okupljene ostaviti bez daha . DJ pultom će upravljati rezident kluba Marc Bucca (Vanillaz).

matineestyle

Dramatic Club može se pohvaliti i impresivnim prostorom u regiji, obzirom da se radi o specifičnom prostoru kluba kružnog oblika, koji se proteže se na više od 500 m2 na 3 povezane etaže (Dramatic Lounge, VIP-Dramaqueen Level i DRAMA FLOOR ili ti ga Dance Floor). Za organizaciju prave drame brine se tim od 25 ljudi koji danonoćno rade kako bi omogućili provod uz vrhunsku produkciju.

{youtube}Mw0SdQrjVdw{/youtube}

U programu nakon Nove Godine obećaju da namjeravaju ugostiti inozemne DJ-e i performere internacionalne clubbing scene, imena još uvijek nisu poznata pa ćemo im za sada vjerovati na riječ.

Ulaz za Novogodišnji doček je 100 kn (Welcome drink, catering, champaign), za VIP 200 kn (Stol, welcome drink, catering, boca pjenušca), ulaznice su ograničene. Ako ste za malo drame u životu, znate gdje vam je poći.

{youtube}Qy7WWvVK8Jg{/youtube}

Klin se klinom, ili ipak ne?!

Kako bi što duže uživali u praznicima, a što manje ih proveli neraspoloženi i nepokretni u krevetu, savjetujemo da ipak ne izbijate klin klinom.

Nutricionisti savjetuju da ako već pijete žestoko piće da radije pijete votku nego whiskey, jedete masniju hranu (u što ne sumnjamo), pijte puno vode, pojedite jutro poslje pijanstva juhu od rajčice. Iz naroda stižu oni prirodni recepti za mamurluk kao što su rasol od kiselog kupusa, juha od rajčice, voda, nazaslađena kava s limunom, jogurt ili domaća pileća juha.

champagne

Prema pisanju Nacional Geographica u Njemačkoj je lijek za mamurluk kisela ili marinirana haringa, koju Nijemci zovu Rollmops. Zalogaji su napravljeni od tankih fileta haringe omotanih oko komada luka ili kiselog krastavca, Nijemci ga nazivaju katerfrühstück, ili mamurni doručak.

Rumunji koriste tripice ili fileke kao lijek protiv alkoholnih tegoba. Također ga se smatra lijekom i u Meksiku i Turskoj, a i u drugim zemljama. No u Rumunjskoj spravljen je tako da se iznutrica skuha u jako masnoj vodi sa korjenastim povrćem, češnjakom, octom i vrhnjem.

Poljski lijek protiv mamurluka temelji se na kiselom mlijeku (koje nije pasterizirano te je ostavljeno na sobnoj temperaturi na dan ili dva) čini čuda, dok drugi tvrde da je potrebno nešto mnogo kiselije, poput naljeva od kiselih krastavaca ili octa.

seth troxler

Jedini potpuno siguran način da se izbjegnu simptomi mamurluka je konzumiranje umjerenih količina alkohola. Ipak, teško da će u ovo blagdansko doba rijetki primjeniti ovu metodu, stoga samo polako, ne pijte ako vozite i živjeli vi nama!