Skip to main content
  • cro-magnon
  • 4.10.2013.

Freilauf i Kontrapunkt brišu granice glazbe

Kultni zagrebački klupski programi Freilauf i Kontrapunkt udružili su svoje snage kako bi izbrisali granice glazbe i složili poseban line up na Freilauf meets Kontrapunkt večeri. 

Naslovna foto

cro-magnon
 
Bogatim line-upom slave moć glazbe i njenog razvoja koji je ujedinio sve poklonike raznovrsnog i dobrog zvuka u jedno. Slaveći tako borbu protiv glazbene uniformiranosti organizatori miješaju gotovo nespojive zvukove, a u goste dolazi japanski trio Cro-Magnon koji miješaju  funk energiju, toplinu soula, jazz egzibicije i rock nesputanost. {youtube}R7l_dimOV9Q{/youtube}
 
Iz zemlje izlazećeg sunca dolazi i DJ Mitsu the Beats koji miksa ritmove hip-hopa i jazza, te dvojac Masaya Fantasista i Wassupski koji vrte sve, od jazza do techna. Uz njih nastupaju i živa house/techno legenda Boo Williams, a večer zatvaraju očevi oba programa, Jogarde i Eddy Ramich, koji će se susresti leđa o leđa kada će vam dati sve od sebe i podsjetiti vas zašto su Freilauf i Kontrapunkt zaslužili kultni status. 
{youtube}Z-h-NeJxhJE{/youtube}  
 
Susret Freilaufa i Kontrapunkta odvija se u Mastersu u ponedjeljak, 7. listopada, početak je u 20 sati, a ulaznica je 100 kuna i kupuje se na ulazu u klubu jer pretprodaje nema.

{jcal_latest eventid=4460}

sea star desk
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.