Skip to main content
  • alt
  • 16.06.2015.

Exit World Chill-Inn pozornica i jednodnevni upadi

Svi imamo neki unutarnji sat. Ima ih više vrsta. Jedan od njih je i onaj kada si uzbuđen, kada vrijeme otkucava prema nuli.

Znaš kakav je osjećaj ovo tik-takanje, To je osjećaj pred polazak na more nakon šta si se zatrpao poslom. To je onaj osjećaj “sutra u ovo vrijeme ću već…”, to je osjećaj kad se vrijeme uspori na puzanje jer čekaš da ti netko tko ti se sviđa odgovori na prvu poruku koju si ikada poslao.

alt

 
Ali to je i onaj osjećaj kada znaš da je ostalo još tri tjedna prije no što se otisneš u Exit Avanturu. Desetci tisuća ljudi sa putovnicama požiganim tintom sa svih 6 kontinenata sliti će se na Exit i Sea Dance.
 
No kako će partiji bjesniti danonoćno u središtu oluje stoji mirna oaza. Prikrivena i učahurena u najskrovitijem djelu Petrovaradinske tvrđave nalazi se World Chill-Inn pozornica. Od 9. do 12. srpnja za vas glazbu biraju Lazy Face iz Bugarske, osnivač najslušanije reggae emisije na bugarskom radiju “Jamaican Airforce”, zatim mladi dvojac koji čine Meksikanac i Novosađanin pod imenom Guapachosa Sound System i Mangala Sound iz Beograda, poznat i kao Government 4000, koji pravi neobične i euforične bass setove uz primjesu world-music stilova.

alt

 
Domaćin pozornice i svakodnevni selektor je DJ Voi-Khan, također poznat i kao MC Killo Killo, a tu su još i Bumbass Selekta, DJ Luigi, Nikola Glavinić, DJ One, DJ Feelip, Dub Duba, Rashomon Selecta, DJ Shi i DJ Kuf.
 
Poanta čilanja na ovom stageu je neagresivno klizanje u raspoloženje, kao predigra koja izbjegava glasan beat koji ti dere u lice. Žele da se osjećaš kao da s ekipom ležiš negdje u travi i opuštaš se uz kumbiju, afro i latino ritmove, retro i roots varijante reggaea i funka i još mnogo varijacija i fuzija koju nudi takozvani „World Music“ pravac.

alt

 
I također team Exit Avanture je trubicama i drum rollom najavio da su od danas u prodaji i jednodnevni upadi koje ćeš na pretprodajnim mjestima moći upecati za 195 kn, a online za 205 kn i možeš sam birati koji dan ti odgovara. Jednako tako možeš kliznuti ovdje i sve od karata, smještaja i dnevne doze priče s cool ljudima riješiti preko Klubske. 
 
Ostanite nam dobri, chill i strpljivi. Avantura samo što nije!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2