Skip to main content
  • 7.07.2021.

3 dana house i techno ludila na Visu uz bogati edukativni program

SPAZM In The Multiverse – Summer Music Summit koji se održava na Visu krajem srpnja (29.07. – 01.08.) sastojat će se od više događaja koji se održavaju tijekom dana i noći.

Piše: 

Osim glazbenog programa moći će se naći tribine, radionica i predstavljanja različitih tvrtki, prikazujući najnoviju glazbu, modu i tehnologiju.

Tribine

1. Meet & Greet / Pitanja i odgovori u vezi DJ industrije

Predavači: Mike Agent X Clark, B-SIDE

2. Glazbena industrija – Opći uvod, pitanja i odgovori

Predavači: Mike Agent X Clark, Ron D 8 Lim

3. Autorske naknade / udruživanja / prodajne platforme (Q / A)

Predavači: Ron D 8 Lim, Mike Agent X Clark

Radionica

Kratki pogled na prošlost, sadašnjost i budućnost DJ-a i audio tehnologije. Kako izvući maksimum iz računala za DJ-ing i audio produkciju.

Predavač: Darrin “B-SIDE” Young iz tvrtke DAS Audio (ex Stanton/KRK/Cerwin Vega)

DJ Battle

Otvoren je DJ natječaj na koji se mogu prijaviti svi glazbenici iz Hrvatske i regije te osvojiti par zvučnika i nastup na festivalu. Detalji DJ Battlea i uvjeti za prijave nalaze se ovdje.

Prezentacije

DAS Audio
Divers Gear
More TBA

Uz to, nastupi i demonstracije legendarnih i svjetski poznatih DJ-a, producenata i glazbenih umjetnika koji dolaze iz SAD-a, Velike Britanije, Hrvatske itd. s ciljem okupljanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti House, Techno & Dance glazbe.

Line up čine respektabilna imena house i techno scene, kao što su Victor Simonelli – pionir house scene New Yorka i vrlo važna figura elektroničke glazbe. Spada u najplodnije američke producente, a poznat je i kao remikser, autor pjesama, vlasnik izdavačke kuće.

Line up:

VICTOR SIMONELLI (NYC/USA)
MIKE AGENT X CLARK (DETROIT/USA)
RON D 8 LIM (Power of Love Productions, NYC/MIAMI/ZURICH/USA/EU)
B-SIDE (MIAMI/USA)
IMMANUELE SIMONELLI (NYC/USA)
DJ JOCK (BEST CROATIAN TECHNO TALENT PAST 3 YEARS/CROATIA)
DJ PILLE (HVAR/CROATIA)
MR BIZZ (LUNATIC/CROATIA)

FB Event

Posjetitelji i glazbeni profesionalci će u dnevnom dijelu programa imati prilike sudjelovati u edukativnom sadržaju i čuti iskustva inozemnih umjetnika, te se na taj način pokušati povezati i razumjeti kako funkcionira glazbeni biznis. Detalje objavljujemo uskoro!

Prve ulaznice su u pretprodaji na Entrio od 120 kn, dok je trodnevna festivalska ulaznica 300 kn. Domaćin festivala je klub Lunatic (ex Aquarius), uvala Kamenice (Komiža, otok Vis)

VAŽNA INFORMACIJA

Organizatori poručuju da će na ulazu u klub biti omogućeni brzi antigenski testovi

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2