Skip to main content
  • 17.04.2013.

Art Department i Jamie Jones na Kazantipu

Nakon što je lani bombastično proslavio 20 godina postojanja, ukrajinski festival Republika KaZantip ni ove godine ne posustaje te su ovih dana izašli u javnost s imenima izvođača koji će od 31. srpnja do 14. kolovoza svirati na Krimskom poluotoku.

Piše: 

Naslovna foto

KaZantip Republik


U dva tjedna festivala, koji se u ovogodišnjoj inačici zove Z-21, na scenama će se izmijeniti izvođači kao što su Ame, Art Department, Blond:ish, Dixon, Dyed Soundorom, Jamie Jones, Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Marco Carola, Moderat, Pachanga Boys, Petre Inspirescu, Ricardo Villalobos, Tale Of Us, The Martinez Brothers i brojni drugi.

Kao vrhunac kazantipskog kalendara organizatori ističu zbivanje Live on Mars koje će tijekom  osam kolovoških dana na sceni Faberge predstaviti trenutno najaktualnije live actove od kojih izdvajamo berlinski bend Bonaparte,  australskog street performera i glazbenika Dub FX-a,  izraelski bend Terry Poison te švedski rock kvartet The Amplifetes.
{youtube}DJcUDceEUQA{/youtube}

Kako to biva na svakom uglednom festivalu tako su  i na Republici KaZantip svoje mjesto dobili labeli kao što su Apollonia, [a:rpia:r], Cadenza,  Desolat, In Beat We Trust, Desolat, Rebel Rave i niz drugih. Nastala još davne 1991. godine s namjerom održavanja živosti duha kakvu su posjedovali Loveparade ili pak Burning Man, KaZantip Republika prometnula se u svojevrsnu oazu sreće u kojoj vladaju zakoni poput onog da ljeto traje zauvijek te godišnje privuče  desetke tisuća željnih sunca, mora i plesa. Sudeći po dosadašnjem lineupu, Republika KaZantip i ovog će ljeta imati izniman priljev stranog stanovništva.
{youtube}0WJd8vgp4bI{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2