Baner
alt

Bombe od headlinera na zadarskom Viva Riva festivalu!

Petak, 08 Svibanj 2015

Viva la nešto je povik koji ćeš upotrijebiti ako tome nečemu na što se referiraš želiš dug i plodonosan život, pa je ovoga puta sentiment uključen u samo ime ovog zadarskog festivala.

 
7. i 8. kolovoza istočni dio zadarskog šetališta biti će prenamijenjen od flaneriranja do lokacije genijalnog elektroničkog okupljanja s više od 20 lokalnih, regionalnih i svjetskih DJ-a.
 
Grad Zadar je, u suradnji s Turističkom zajednicom, na jučerašnjoj konferenciji za novinare predstavio prvi dio glazbenog programa zaista bogatog dodatka zadarskim plesnim noćima.
 
Prve kapi s lineupa uključuju Sama Paganinija iz italije. Paganini je trenutno jedan od najtraženijih svjetskih DJ-a i njegov zadarski nastup ujedno će biti i prvi nastup u Hrvatskoj ikada. Energični dinamični talijanski temperament iza pulta zaključat će vam stopala na ovaj podij na otvorenom.
 
Također se iznova vraća i jedan od miljenika hrvatske publike, Marco Bailey, koji većinu svojih dana živi na aerodromimia jer kako klonovi još nisu u điru sve svjetske meke zvuka koje se za njega trgaju mora odraditi sam. Za drugu fazu i detaljniji presjek izvođača morat ćemo se strpiti do sredine lipnja.
 
No da bi sva tvoja osjetila bila u potpunosti imerzirana u iskustvo uz glazbeni spektakl očekuju te i vizualne poslastice poput vatrometa, lasera i light showa direktno iz mora i dva floora će ujedno biti postavljena na jedan potpuno inovativan način novitetom u izgradnji pozornica koji će premijerno biti predstavljena na ovom festivalu. Radi se o dvostranoj pozornici koja je povezana tunelom kojim ćete moći virkakti s jedne na drugu stranu. 
 
Pa dok sredina lipnja i novi info ne stignu evo jedna za zagrijavanje. Uživajte!
 
 
Bombe od headlinera na zadarskom Viva Riva festivalu!