Skip to main content
  • alt
  • 8.05.2015.

Bombe od headlinera na zadarskom Viva Riva festivalu!

Viva la nešto je povik koji ćeš upotrijebiti ako tome nečemu na što se referiraš želiš dug i plodonosan život, pa je ovoga puta sentiment uključen u samo ime ovog zadarskog festivala.

 
7. i 8. kolovoza istočni dio zadarskog šetališta biti će prenamijenjen od flaneriranja do lokacije genijalnog elektroničkog okupljanja s više od 20 lokalnih, regionalnih i svjetskih DJ-a.
 
Grad Zadar je, u suradnji s Turističkom zajednicom, na jučerašnjoj konferenciji za novinare predstavio prvi dio glazbenog programa zaista bogatog dodatka zadarskim plesnim noćima.
 
Prve kapi s lineupa uključuju Sama Paganinija iz italije. Paganini je trenutno jedan od najtraženijih svjetskih DJ-a i njegov zadarski nastup ujedno će biti i prvi nastup u Hrvatskoj ikada. Energični dinamični talijanski temperament iza pulta zaključat će vam stopala na ovaj podij na otvorenom.
{youtube}YcPC-HOBImA{/youtube}
 
Također se iznova vraća i jedan od miljenika hrvatske publike, Marco Bailey, koji većinu svojih dana živi na aerodromimia jer kako klonovi još nisu u điru sve svjetske meke zvuka koje se za njega trgaju mora odraditi sam. Za drugu fazu i detaljniji presjek izvođača morat ćemo se strpiti do sredine lipnja.
 
No da bi sva tvoja osjetila bila u potpunosti imerzirana u iskustvo uz glazbeni spektakl očekuju te i vizualne poslastice poput vatrometa, lasera i light showa direktno iz mora i dva floora će ujedno biti postavljena na jedan potpuno inovativan način novitetom u izgradnji pozornica koji će premijerno biti predstavljena na ovom festivalu. Radi se o dvostranoj pozornici koja je povezana tunelom kojim ćete moći virkakti s jedne na drugu stranu. 
 
Pa dok sredina lipnja i novi info ne stignu evo jedna za zagrijavanje. Uživajte!
{youtube}-RiIBTZKPOI{/youtube}
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2