Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Imperium festival objavio line up i detalje prvog promo partya

Srijeda, 04 Svibanj 2022

Sedmo izdanje Imperium festivala pod motom "Freedom" u srcu Bihaća bit će ujedno i najbolje izdanje do sada


Čitav spektar elektroničkih ritmova sprema se 5. i 6. kolovoza na lokaciji Gradska otoka Bihać koja je smještena u samom srcu grada, a među prvim potvrđenim izvođačima su Mahmut Orhan, Cristian Varela, Paolo Barbato i Bonjasky.

FB Event: Imperium Festival • FREEDOM • 2022 •


Foto: visitbih.baPoznati su i detalji prvog promo partija koji se održava u subotu 7.5. u kultnom prostoru Kulturnog centra Bihać. Kao headliner će nastupiti DJ Jock, predvodnik nove generacije DJa i producenata koji je rado viđen gost u cijeloj regiji. Njegova izdanja vrte poznati svjetski glazbenici, a potpisuju etikete kao što su Suara, Intec Digital, Get Physical... Pored njega nastupaju i rezidenti Soundkeepersa: Irfan F., Moshpit, Inis, Herrer.

FB Event: Prvi promo Imperium festa @ KC BihacPretprodaja za promo party: 10 BAM
Na dan parta cijena je 15 BAM


Pretprodajne ulaznice možete kupiti u restoranu Panache (Kod K.Kule)Glazbena organizacija Soundkeepers koja stoji u pozadini festivala slavi 20 godina rada. 2006. po prvi put Imperium je zaživio medju zidinama “Starog grada Ostrožac” i do dana današnjeg se je održao kao izvorna ideja. Sam cilj Imperium festivala je da promovira povijesne i kulturne baštine ovoga kraja. Festival je nastao kao odgovor na tadašnje kulturološke i glazbene razlike u ovom dijelu BIH i regije.