Baner
alt

Momento Demento - MoDem festival

Utorak, 23 Prosinac 2014

Malo trenutne demencije nije loše i dapače korisno je kad kada otplivati kraul u dublje mutnije vode slobode na valovima psytrancea.

 
Naredne godine održava se četvrto izdanje MoDem festivala, koji je započeo kao psytrance party i prerastao u internacionalni festtivalski događaj koji diže regiju na noge.
 
Uzmi si sad lijepo marker i na kalendaru zabilježi datume od 19. - 24. kolovoza kada ćeš moći uživati u najboljem psytranceu slijedeći riječni tok i lutajući šumama Primišlja.

alt
 
Na jednoj od najljepših lokacija koje uopće možete poželjeti za festival na otvorenom ekipa Momento Dementa bacila se u rovove logistike tražeći delikatni balans između savršene komocije bez interferencije u čistoću prirode.
 
Ove godine osim generalnog slavljenja života i glazbe imaju još jedan razlog, a to je službeni B-day party za 15 godina Pavarti Recordsa koji će ugostiti njihove renomirane umjetnike kao još naramke i naramke sjajne undergorund psihodelije sakupljene sa svih kutaka (da znamo kutci ne postoje) plave lopte. 
 
Novosti o kartama, lineupu i generalni the who, what, where i how krenut će kapati uskoro ( za sada karte možete nabaviti ovdje) a do tada ostanite nam sjajni, mrdajte se uz najbolju glazbu, poludite tu i tamo i uživajte u životu!
 
Momento Demento - MoDem festival