Skip to main content
  • 7.08.2018.

Moondance objavio satnicu nastupa za besane festivalske noći

U predstojećim noćima bez sna svjetska, regionalna i domaća elektronička scena okuplja se u podnožju tvrđave Kamerlengo gdje će slaviti techno u svim njegovim instancama.

Piše: 


Šesti Moondance festival odvija se od 9. do 11. kolovoza u gradu Trogiru koji je već dva destljeća uvršten u UNESCO registar najvažnije svjetske spomeničke i kulturne baštine. Probrana imena techno scene uklapaju se u festivalsku viziju koja želi ponuditi posjetiteljima onaj osjećaj zbog kojeg su partiji i nastali nekoć. Treba se nakloniti i onima koji su prepoznali ovaj koncept i omogućili da se festival kontinuirano održava na ovakvoj lokaciji.

Upravo je objavljena satnica festivala po danima pa pogledajte u nastavku. Dnevne i festivalske ulaznice mogu se nabaviti online na Ticketshop.hr kao i u svim poslovnicama Ticketshopa diljem Hrvatske. Pogledajte i edukativni program festivala!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk