Skip to main content
  • electric elephant
  • 28.06.2012.

Nadopunjuje se line up Electric Elephanta

Electric Elephant predstavio je izvođače koji će nastupiti na petom izdanju ovog festivala, drugi vikend u srpnju.

Naslovna foto

electric elephant

Nakon što je stekao reputaciju u Petrčanima festival se sad odigrava malo južnije u novom domu europskih najcool boutique festivala u Tisnom.

Electric Elephant  najavljuje nekoliko novih imena na festivalu poput Trevor Jacksona, Lonea i DJ Deepa. Uz njih nastupa i Kompakt FM ekipa: Michael Mayer, Andrew Weatherall, Optimo, Ivan Smagghe, Justin Robertson, Mike Simonetti (Italians Do It Better), Marcellus Pittman, Ewan Pearson, DJ Deep, Loud-E, Chris Duckenfield, The Unabombers.

Trevor Jackson je dinamični britanski elektronički izvođač, koji je dizajnirao albume S-Express i Todd Terryja te remiksirao 100 izvođača uključujući Four Tet, Mu, Lopazz, The Rapture i LCD Soundsystem. Mladi britanski izvođač Lone njeguje Chicago house i techno stil i rani londonski rave zvuk iz 90-tih. Dj Deep je jedan od reprezentativnh članova francuskih house trupa.
{youtube}eEUU9R3SbKY{/youtube}
Festival će se osim u Tisnom održavati i na boat partijima, u novom klubu Barbarellas ( bivši Porat) i na beach baru u 5 dana i 5 noći festivalske zabave.

Niže je detaljan rapored nastupa u Barbarellas klubu za vrijeme festivala:

Četvrtak; 12. srpanj
Offical Opening with Kompakt: Michael Mayer, Rebolledo, Shumi & Terranova

Petak; 13. srpanj  
Lowlife, DJ Deep, Marcellus Pittmann

Subota; 14. srpanj
Ivan Smagghe, Justin Robertson, Ewan Pearson

Nedjelja;15. srpanj
Electric Chair with Unabombers, Chris Duckenfield and Kelvin Andrews

Ponedjeljak: 16. srpanj
Offical Closing Party Karizma plus more

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju