Skip to main content
  • 12.03.2020.

Objavljen datum Flyaway festivala 2020. u dvorcu iz 16. stoljeća

Zamislite mjesto na kojem stvarnost prestaje i vaše putovanje započinje.

Piše: 


Pridružite se na jedinstvenoj i mističnoj lokaciji gdje vas glazba odvodi daleko iznad svakodnevnih problema.

Dvorac Erdody će još jednom osjetiti vašu energiju i pustiti vas da plešete do izlaska sunca.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja, koji je nadmašio sva očekivanja, očekuje Vas još jedan veliki tulum u dvorcu iz 16. stoljeća. Ovaj spomenik kulture, sada već jedanput godišnje, pretvara se u mjesto gdje vlada pozitivna energija koja vas tjera na ples do jutra.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati ovdje.

27.06.2020. Flyaway Festival opet preuzima Dvorac Erdody i uz vrhunske DJe na tri floora, live performere, specijalne efekte, vrhunsku produkciju i ove godine jamči nezaboravno iskustvo. U goste dolazi jedna od najboljih svjetskih DJica u pratnji regionalnih DJ snaga.

Organizatori zasada ne žele otkriti sve detalje i savjetuju da novosti pratite na Facebook i web stranici festivala. Limitirane povoljnije Early Bird ulaznice dostupne su online u sustavu Entrio i/ili na Entrio prodajnim mjestima.

Sačuvajte datum, pridružite se i uz vrhunsku glazbu budite spremni ponovno poletjeti!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop