Skip to main content
  • 7.06.2022.

Raspored nastupa po danima na Green Hills festivalu

U svrhu oživljavanja zagorske elektroničke scene ove godine, 17. i 18. lipnja, priprema se Green Hills festival u trajanju od dva dana s dnevnim programima interaktivnih radionica i kreativnih izložba 

Piše: 


Festival se održava u šumama vrha Ivanščica pored Mihovljana u Krapinsko-zagorskoj županiji. U glazbenom dijelu programa glavni gosti su Petar Dundov i Ana Antonova, te još niz domaćih DJ-a, a evo i konačnog rasporeda nastupa po danima:


Photo by Brodie from Burst

Prvi dan – petak (17.6.):
▫️18-20 Mjurk
▫️20-22 Harashoi
▫️22-00 Chuba Chubs
▫️00-02 DIKKA
▫️02-04 Ana Antonova
▫️04-06 IGZ
▫️06-? Bosk

Drugi dan – Subota (18.6.):
▫️14-16 Zho
▫️16-18 Vid
▫️18-20 WhooCares
▫️20-22 Myrak
▫️22-00 Vazdaisti
▫️00-02 DeepAct
▫️02-04 Petar Dundov
▫️04-06 Vedran
▫️06-08 Sthekerson

ULAZNICE

Jednodnevna ulaznica u pretprodaji 100 kn, dok je festivalska 120 kn. Pretprodaja na Entrio. Na dan festivala jednodnevna na blagajni bit će 120 kn, a festivalska 150 kn.

FB: https://web.facebook.com/Green-Hills-103935608625242
IG: https://www.instagram.com/greenhillscroatia/

| SLAMA LAND ART |

Slama land art umjetnički je koncept, koji objedinjuje istodobno manifestaciju i prostor umjetničkog djelovanja. Osim toga, spaja kulturnu i tradicijsku baštinu, koristeći prirodne resurse i promovirajući načela održivog razvitka. Umjetnici, pod vodstvom inicijatora cijelog projekta, Nikole Fallera, stvaraju vrijedna i originalna djela, koja nakon SLAME nastavljaju svoj život na brojnim javnim prostorima.

Stoga će im se ove godine pridružiti i ostaviti utisak svojeg djelovanja uz interaktivnu radionicu u kojoj ćete moći baš vi izraditi svoju skulpturu od slame.

| TOBOTOKLO |

U suradnji sa Tobotoklo sound sistemom, izvođači će očarati doživljaj festivalskog osjećaja u dubinama šumskih prostora.

| Ružica Segarić |

Mlada vizualna umjetnica koja će kroz kiparske instalacije i izradu scenografije transformirati šumu Green Hillsa u nadrealističan svijet. Dodatak čudesnom ambijentu biti će izložba radova mladih "neotkrivenih" umjetnika Hrvatske.

| SINSTATIC |

Za vizualni doživljaj, ekipa iz Sinstatic-a će Vam pružiti potpuni osjećaj ambijenta sa svojim kreativnim ekspresijama dočaravanja prostora projekcijama. Sinstatic je VJ kolektiv koji svoju priču počinje graditi 2018. godine na Kvarneru, prvo na intimnim partijima pokraj mora, pa onda i u ozbiljnim clubbing okruženjima. Nakon nekoliko godina uspješne suradnje s riječkim i opatijskim kolektivima i brušenja zanata na brojnim closed i open air eventima, svoj rad nastavljaju u Zagrebu. Vizuali kolektiva inspirirani su svim žanrovima i oblicima elektroničke glazbe, a scenografije koje grade jedinstvene su i posebno kreirane za svaki party – isti setting nikada nećete doživjeti dvaput.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk