Skip to main content
  • 2.04.2019.

Rekordan interes za Lovefest 2019. Ulaznice u prodaji još 36 sati

Samo nekoliko dana poslije nesvakidašnje objave line up-a, koja je trajala punih 10 sati, limitirana serija trodnevnih ulaznica za trinaesto izdanje Lovefesta prodaje se nevjerojatnom brzinom.

Piše: 


Ulaznice po specijalnoj cijeni od 28 € gotovo da su u potpunosti rasprodane iako će prodaja trajati do 3. travnja u ponoć. Prema riječima organizatora, oni koji žele uštediti više od 70% i na vrijeme kupiti kartu za Lovefest 2019, to mogu učiniti još samo u narednih 36 sati i to putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa.

Izgleda da se naš ovogodišnji slogan “Po tvom ukusu” odnosi na mnoge ne samo u Srbiji već i cijeloj regiji, jer je interes za ovogodišnji Lovefest rekordan. Iznenađenja tek slijede i već znamo da će ovo biti Festival koji će svi posetitelji dugo pamtiti”, poručuju iz organizacije.

Najtraženija svjetska imena od 1. do 3. kolovoza u Vrnjačkoj Banji

Među svjetskim imenima koja će ove godine od 1. do 3. kolovoza nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od techno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda njemačke techno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. kolovoza nastupit će i Enrico Sanguliano i Rodhad, a poslije četiri godine na Lovefest ponovo stiže nizozemska zvijezda Joris Voorn.

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jones-a i trenutno najtraženiji dvojac na svijetu The Martinez Brothers. Iste večeri nastupit će i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Posljednja noć festivala na Fire Stage-u može se slobodno nazvati svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvijzde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac ItaloJohnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibize Tini Gessler.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2