Skip to main content

Stigle ulaznice za jubilej Imperium festivala

Kako se kapi Une spajaju u riječnu tvrdoglavost trajnosti i snage, tako se ekipa Soundkeepers-a spaja kako bi posta(prosla)vili peti mini jubilej regionalne ušne poslastice Imperium Summer 2.0 festivala.

Piše: 


Pa dođeš u zemlju zlatnih ljiljana, nađeš Gradske otoke i njihovu vodenu konstantu i od 24. do 26. srpnja isplešeš sve što je sjelo pod kožu u ovoj godini bez presedana.

Čekaš karte? Za razliku od Godota, one stižu danas i možeš ih nabaviti kod partnera festivala u centru Bihaća. Želiš li dnevni upad to će biti okruglih 10€ dok ćeš za festivalsku odvojiti 15€, a za pult staju Ogi, Mladen Tomić, Lea Dobričić, Sougar, Lobby Freddy S, Angel Anx, Eduy, Fedja Knajdl, Chuby, Milea, Robert s, D.F.K., Herrer Inis i još nekolicina sjajnih.

FB EVENT
Imperium Summer 2.0 festival

Učini li ti se nakon tri dana plesa da se nećeš poštovati odeš li kući bez aftera, branje brige je suvišno jer Imperium sprema baš jedan ovakav 26. srpnja od četiri ujutro u Kulturnom Centru Bihać, gdje smo nedavno plesali i na prvoj promici.

Zapiši si ovaj Kulturni centar i u svoju kolovošku plesnu karticu, jer ćemo 28. kolovoza plesati uz portugalskog majstora miksete, Du'ArT-a s čistim nerazrijeđenim koncentriranim technom.

Una svjetluca, Bihać zove, Soundkeepersi te čuvaju. Dobro došli na 5. Imperium!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2