Skip to main content
  • 9.06.2022.

Tijana T i KiRiL predvode line-up Student Day festivala

Koncertni i party program Student Day festivala ove godine odvijat će se na dvije pozornice

Piše: 

Uz „main stage“, gdje će nastupati poznata imena domaće i regionalne glazbene scene, KBS Warehouse Floor okupit će vrhunsku DJ ekipu iz Hrvatske i Europe.

Moćni „line-up“ predvode KiRiK (Memory Remains – Ukraine) koji će poklonike elektroničke glazbe zabaviti u petak, 10. lipnja te Tijana T (Dystopian-Serbia) kao glavni izvođač u subotu, 11. lipnja.

Ukrajinski DJ Kirill Kirik već 15 godina prisutan je na sceni i nastupa u klubovima diljem Europe. Maksimalno je posvećen konstantnom razvoju vlastitog glazbenog izričaja, u rasponu od „deep“ do „tech“ zvuka, koji uvijek odlikuje bogati „groove“. Vrhunsku postavu popunit će i dobro poznata domaća imena, među kojima su DJ Ogi, Bronski, Marin Biocic, Marcel, Dino Jukic, Blank Art, Recep, Bruns Lay, Grenco i Mateo Santic.

Podsjetimo, na glavnoj pozornici nastupit će Konstrakta s bendom Zemlja gruva, Psihomodo Pop, Edo Maajka, Jura Stublić i Film, Neno Belan & Fiumens, Brkovi, Denis & Denis, Šajeta, Grše, Messy Cate, M. O. R. T, 30zona, Padre,  Gr#as i Bore Balboa. Koncertni program održava se od 9. do 11. lipnja na prostoru ex-Tenka na Kampusu Trsat, a ulaz je slobodan.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk