Skip to main content
  • 1.03.2022.

Ultra Europe obogatio line up sa 15 novih DJ imena

Glazbena industrija napokon se vraća na pozornice diljem svijeta, a na veliko oduševljenje brojnih obožavatelja vraćaju se i najveći svjetski festivali koji najavljuju otvaranje svojih plesnih arena.

Piše: 


Jedino europsko izdanje, festival ULTRA Europe, ususret svom osmom izdanju, koje će se održati od 8. do 10. srpnja 2022., na Parku Mladeži u Splitu, najavljuje dolazak još 16 izvođača, dugogodišnjih vladara svjetske elektroničke glazbene scene.

Above & Beyond, Amelie Lens, DJ Snake, Marco Carola, Marshmello, Nicky Romero i Steve Aoki stižu na Park Mladeži, a na listi glazbenika druge faze lineupa nalaze se i Acraze, Airod, Anna, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt i Sofi Tukker. Pogledajte tko je potvrđen u prvom valu izvođača ovdje.

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. Nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna te vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na jednu novu razinu. Također, kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 te u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com. Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći na poveznici.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split
11. srpnja – Brač Regatta, 585 Clubu, Bol, Brac
12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar
13. srpnja – Destination ULTRA Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2