Skip to main content
  • 17.03.2020.

Ultra Music festival ovog vikenda priprema virtualni audio festival

Iako su ovogodišnji Miami Music Week, Winter Music Conference i Ultra Music festival u Miamiu otkazani zbog koronavirusa, organizatori su na poseban način odlučili zabaviti svoje posjetitelje koji sa nestrpljenjem očekuju povratak na plesni podij.

Piše: 


U suradnji sa radio postajom Sirius XM najavljeno je održavanje virtualnog audio festivala od petka 20. ožujka u 22h po našem vremenu do ponedjeljka 23. ožujka gdje će publika moći slušati DJ setove izvođača koji su trebali nastupiti na Ultri.

"Odgađanjem omiljenih događaja, potrebnim promjenama u svakodnevnom životu ljudi i potrebom društvenog distanciranja, znamo da naši slušatelji traže osjećaj zajedništva više nego ikad prije.", ističu iz Siriusa.

Na ovom linku možete se uključiti u petak i poslušati slijedeće setove: Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Above & Beyond, Major Lazer, Lost Frequencies, Oliver Heldens, Nicky Romero

Sirius kanal 52, satelitski radio i SiriusXM aplikacija će prenositi Ultrin virtualni audio festival, a nakon gore spomenutih setova program će biti usmjeren na emitiranje mikseva sa prošlogodišnjih Ultri u Miamiu pa možete očekivati Kygo, The Chainsmokers, Marshmello, Roddy Ricch, Zedda i Carl Coxa.

Na kraju ovoga dodajmo još i to kako je UMF Miami objavio da neće refundirati novac za kupljene ulaznice već će ponuditi svima da sa istima uđu besplatno na Ultru u Miamiu 2021. i 2022. godine.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk