Skip to main content
  • 22.10.2017.

Vlasti ne žele The BPM u Meksiku, traži se nova lokacija

The BPM Festival u potrazi je za novom lokacijom. Nakon ovogodišnje pucnjave u kojoj je bilo i poginulih te zauvijek odlazi iz Meksika.

Piše: 

Deseto izdanje The BPM Festivala, smještenog u Playa Del Carmen, završilo pucnjavom gdje je na kraju ubijeno pet osoba, a petnaest ih je stradalo. Podsjetimo, meksički narko kartel Zetas odgovoran je za incident koji je upropastio cijeli festival, a kao razlog se ističe da sa organizatorima ''nisu mogli pronaći zajednički jezik''.

Sve je to završilo sa izjavom gradonačelnice Cristine Torres u gdje je jasno dala do znanja kako BPM više nije dobrodošao u Meksiku.

Festival koji je tako pokupio brojne internacionalne nagrade kao najbolji festival, nedavno je održao i svoje premijerno europsko izdanje u Portugalu, dok je prije koji dan najavljen i povratak na istu lokaciju za rujan 2018..
{youtube}7dmUlPI2oB0{/youtube}

Ono što se trenutno ne zna je, koja će biti sljedeća lokacija BPM-a za siječanj 2019.. Pročitajte cijelu izjavu sa facebook stranice festivala.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2