Skip to main content
  • 6.02.2019.

Vraća se šibenski NOX festival na novu lokaciju ovoga ljeta

Započela je prodaja prvih ulaznica za šibenski festival elektroničke glazbe NOX koji će se 2. i 3. kolovoza ove godine održati na Martinskoj uz nastup brojnih poznatih domaćih i stranih DJ-a.

Piše: 


Ulaznice iz limitirane serije 'Blind Tickets' prodaju se isključivo online putem sustava Entrio po cijeni od samo 90 kuna za oba dana festivala i namijenjene su najvećim fanovima.

'Odlučili smo pustiti u prodaju jednu manju količinu ulaznica kako bi brojni fanovi, koji se posljednjih tjedana naveliko raspituju o ljetnom NOX-u, mogli dobiti super povoljne ulaznice ovako 'na slijepo'. NOX je prepoznatljivi simbol elektroničke glazbe u Šibeniku i Dalmaciji i jedva čekamo njegovo ljetno izdanje', poručuju organizatori festivala.  

Prvi od četiri NOX-a održan je u Šibeniku 2014. u pothodniku kod željezničkog kolodvora, a posljednji krajem 2017. u Minerskoj. Pripreme za prvi ljetni NOX, koji će biti najveći do sada i odvijat će se na dvije zasebne pozornice, započele su krajem prošle godine, a do kraja veljače bit će objavljena i imena prvih izvođača koji dolaze u Šibenik prvog vikenda kolovoza.  

NOX festival održava se na festivalskoj lokaciji Martinska gdje će, uz pokroviteljstvo Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, tijekom ljeta biti i festivali Regius, Seasplash, Membrain te Blast.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk