Baner

Otvorene prijave za prvi ciklus edukacija EduSplash platforme 2020

Ponedjeljak, 27 Siječanj 2020

Osmišljena s ciljem približavanja audio djelatnosti mladim i kreativnim pojedincima i motiviranja za stjecanje i razvijanje vještina i daljnji angažman u kulturi, EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj počinje s novim ciklusom edukacija u klubu Kotač u prizemlju pulskog Rojca.


Riječ je o savladavanju produkcije zvuka, glazbenog specijaliziranog programa Ableton Live i radionica hip hop plesa za odrasle. Rok za prijave polaznika na sve tri radionice je 6. veljače 2020. godine, a prijavnice se mogu pronaći na www.edusplash.eu.

Edukacija produkcije zvuka omogućit će polaznicima razumijevanje osnovnih pojmova audio inženjeringa i njegove primjene u praksi. U sklopu edukacije polaznici će imati priliku izravno sudjelovati u produkciji zvuka zahvaljujući mentorima i predavačima s dugogodišnjem iskustvom na hrvatskoj glazbenoj sceni. To su Perica Šuran (Studio Partyzan), Dean Pavletić Tone (AudioLab d.o.o.), Marijan Jelenić (Nola), Edi Cukerić (Udruga Tondak) i Robert Martinović (Udruga Seasplash). Predavanja će se održavati u razdoblju od 10. veljače do 20 ožujka 2020. u večernjim satima u klubu Kotač i Studiju Partyzan.

 

Edukacija ‘Ableton Lab’ omogućit će polaznicima kreativni angažman stvaranja vlastite glazbe primjenom specijaliziranog programa Ableton Live. Voditelj edukacije je Marko Grbac Knapić, producent, glazbenik i istraživač zvuka koji se služi Ableton programom kao platformom za snimanje, komponiranje i izvođenje glazbe u najrazličitijim formatima, od kazališnih predstava do trance partija. Predavanja će se održati u razdoblju od 10. veljače do 6. ožujka 2020. u večernjim terminima u prostoru Udruge Seasplash (2. kat, sjeverno krilo Rojca).

 

Najnovija radionica platforme ‘Hip Hop 18+’ nastala je u suradnji Edusplash platforme i Breakdance studija AB Original. Radi se o radionici hip hop-a kao plesa i dijela kulture tijekom koje će se polaznici/e upoznati s raznim tehnikama i načinima plesa, te učiti osnovne pokrete i stilove hip hop-a. Voditeljica radionice je Erika Filiplić, koja se plesom i hip hop-om bavi više od 10 godina, a poticaj za pokretanjem ove radionice bio je probuditi dobnu skupinu 18+ te ponuditi im dodatni sadržaj kojim se mogu baviti, u kojem se mogu razvijati i za koji nikad nije kasno. Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i dobra energija. Radionica će se održati u razdoblju od 10. do 26. veljače 2020. godine, ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20:30 sati u Breakdance studiju AB Original (5. kat, sjeverno krilo Rojca).

Sve tri grupe bit će ograničene na 15 sudionika.

Uskoro slijede pozivi EduSplash platforme 2020. na nove edukacijske programe.

Otvorene prijave za prvi ciklus edukacija EduSplash platforme 2020