Skip to main content
  • 30.04.2019.

Radionica koju želiš posjetiti: Od Krankšvestera saznaj kako je nastao hit Gaber

Na dvojac Krankšvester ne treba trošiti previše riječi jer scenom provociraju, žare i pale već cijelo jedno desetljeće.

Piše: 


Njihov najveći hit "Gaber" trenutno broji preko 7 milijuna pregleda na YouTubeu, a u live nastupima pjesma se izvodi po nekoliko puta što je ozbiljan pokazatelj popularnosti iste kod publike. Zahvaljujući United Pop i EMI Institute školama, Hrvoje Marjanović poznatiji kao Sett dekonstruirat će "Gaber" te pokazati proces nastanka ovog hita.

U jednosatnoj radionici nazvanoj "Kako je nastao Krankšvesterov Gaber", Sett će te upoznati s produkcijskim trikovima u Cubase projektu, izolirat će dijelove pjesama s namjerom da ti što bolje dočara proces stvaranja ultimativnog hita i odgovarati na sva tvoja pitanja vezana uz produkciju Gabera.

Radionica će se održati u Zagrebu ove subote, 4.5. s početkom u 10 sati u co-working prostoru HUB385 na adresi Petračićeva 6. Radionica je besplatna, no moraš se registrirati za ulaznicu putem Facebook eventa

Ako se registriraš i posjetiš radionicu, možda osvojiš i vrijedan poklon

Na samoj radionici jedan sretnik ili sretnica dobit će Cubase 10 Artist, najpopularniji program za glazbenu produkciju u vrijednosti od 2.000 kuna!

Na radionici ćeš također moći saznati više o EMI Institute i United Pop edukacijskim programima. EMI Institute je škola glazbene produkcije koja već 10 godina obrazuje veliki broj polaznika iz Hrvatske i susjednih zemalja s osnovnim ciljem omogućavanja polaznicima napredak u karijeri glazbene produkcije. Kroz edukaciju polaznici usavršavaju tehniku glazbene produkcije i pripremaju se za samostalan nastavak karijere. Od ove godine, u partnerstvu s globalno priznatom United Pop školom koja djeluje u preko 30 gradova diljem svijeta, EMI Institute otvara i nove odjele. Od sada ćeš se u Zagrebu, Rijeci i Splitu uz audio produkciju moći obrazovati u kreativnim industrijama kao što su fotografija, digitalni marketing, dizajn, management, make-up, moda ili novinarstvo.

Kao dio Open Daya škole, osim ove radionice u isto vrijeme održavat će se predavanja na kojima ćeš moći naučiti kako napraviti savršen večernji make-upkako odabrati pravi fotoaparat i kako retuširati portrete. Više o predavačima, lokacijama, cijenama i programima saznaj na United Pop stranicama.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk