Skip to main content
  • 20.09.2018.

EMI Institute – Škola audio inženjeringa i glazbene produkcije

EMI Institute je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije s lokacijom u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Ljubljani.

Piše: 


Učilište je osnovano 2008. godine, a do danas je programe obrazovanja pohađalo više od 400 studenata. Kreativnost i visoko tehničko znanje pažljivo izabranog EMI tima su tu da ispune sva polaznikova očekivanja i pruže kvalitetne kreativne i tehnološke temelje za nastavak uspješne karijere u audio svijetu.

Programi obrazovanja koje EMI nudi su:
 
–        Audio inženjering
–        Live inženjering
–        Glazbena produkcija
–        Produkcija elektroničke glazbe
–        Glazbeni menadžment

2018. godine EMI donosi velike novosti u području audio inženjeringa. Uz diplomu iz Audio inženjeringa EMI učilišta dobit ćete i diplomu UNITED POP akademije koja vam omogućava da se prijavite na akademijin preddiplomski studij Music Technology Specialist. Studij se može upisati u UNITED POP-ovim centrima u Berlinu, Kölnu i Beču, nastava se izvodi vikendima, a kurikulum je odobren od strane University of West London.


 
University of West London (UWL) – “London College of Music” nalazi se na 50. mjestu ljestvice sveučilišta u Velikoj Britaniji (The Guardian University Guide 2019.), a čiji su alumni poput Freddie Mercurya („Queen“) i Pete Townshenda („The Who“) ostavili neizbrisiv trag u povijesti glazbe. Još poznatih imena dolazi iz redova UWL-a: Robert Orton (dobitnik Grammya za audio inženjering) i Alex da Kid. Prema podatcima HESA-e (indikatora zaposlenosti iz 2018) 98% studenata University of West London se u roku od 6 mjeseci po završetku studija uspješno zaposli u struci.


 
Upravo su upisi u tijeku za 11. generaciju najveće i najkvalitetnije škole za glazbenu produkciju u regiji. Više informacija o školi možeš pročitati na službenoj stranici:
 
www.emi.com.hr

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2