Baner

Student Day Festival priprema prvu radionicu za kreativce elektroničke glazbe

Nedjelja, 13 Svibanj 2018

Student Day Festival predstavlja prvu radionicu za mlade DJ-e, producente, buduće promotore i za sve one koji to žele postati.


Radionica će se održati u sklopu Student Day Festival Week-a, u četvrtak 17.05.2018. sa početkom u 19h na gornjem katu Il Panino Bar-a (pored ulaza u Robnu Kuću Ri) uz profesionalnu i najmoderniju opremu, te stručne predavače sa pregršt iskustva na elektroničkoj glazbenoj sceni.Moderatori su:
✖ Marina Karamarko (DJ, Producent, Audio Engineer)
✖ DJ Ogi (DJ, Producent, Promotor i organizator)
✖ Mystic (DJ, Producent, Promotor i organizator)
✖ Sanjin Lovrin (Promotor i organizator, Booking management)

Cilj radionice je educiranje mladih o DJ-ingu, produkciji i svim aspektima moderne elektroničke glazbe. U sklopu radionice predavači će s vama podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu na različitim poljima klupskog života, tehničke vještine i organizacijsko iskustvo te uvid u samu karijeru.Radionica je pogodna za apsolutne početnike, ali i za iskusnije sudionike koji će moći naučiti nove vještine, postavljati pitanja, upoznati se s profesionalnom opremom, saznati više o DJ-ingu, produkciji, nastupima i bookingu.

Program rada:
➡ Spajanje opreme, svladavanje funkcija mixera, cd-playera i gramofona
➡ Teorijski pristup DJ-ingu i beatmatching, upotreba efekata i loopova
➡ Prezentacija i rad na analognim synthevima
➡ Turntablism
➡ Osnove snimanja vlastitih promo mikseva
➡ Osnove promocije
➡ Korisno savjetovanje

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a imate li kakvih upita pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Student Day Festival priprema prvu radionicu za kreativce elektroničke glazbe