Skip to main content

Aplauz domaće scene za povratak elektroničke glazbe u tunel Grič

Iako je prošlo već 10 dana od povratka elektroničke glazbe u tunel Grič, scena i dalje bruji o oživljavanju davno usnulog prostora u kojem je ona doslovno prije dva ipol desetljeća i eksplodirala.

Piše: 

Tako smo nakon iscrpnog izvještaja "Eksplozija oduševljenja u tunelu Grič", objavili i fantastičnu fotogaleriju, a vrhunac je svakako bio inspirirajući aftermovie u produkciji Luke Vukovića. Da je na Svjetski dan glazbe prijeko potrebno bilo ubaciti i nas elektroničare govore i informacije iz svih 6 gradova odakle stižu samo riječi podrške.

Ovu zagrebačku priču završit ćemo komentarima DJ-a koji su nastupali prvog dana ljeta 21.06. i kakve su dojmove stekli prilikom nastupa na legendarnoj lokaciji. Poželimo da ovakvih priča bude što više u modernoj Hrvatskoj.
{youtube}kxKKw4flgnI{/youtube}

FrenkyBoy: "Mali party sa velikim srcem u srcu grada, definitivno za ponoviti."

BMJ: "Predivna unikatna lokacija sa dušom, mjesto koje definitivno treba vidjeti više ovakvih događanja."

System Divine: "Tunel Grič je definitivno vrhunski plejs za odličan party. Ima ogroman potencijal i genijalno je da je opet u funkciji. Nadam se da ću opet tamo činiti ljude sretnima."

Egzotika: "Bio nam je izniman gušt puštati na mjestu gdje su se odvijali legendarni party-i 90-ih godina, ozvučenje je bilo odlično, a dodatna prednost je to što je u tunelu bila baš ugodna temperatura iako je vani bilo sparno i iznad 30 stupnjeva."

Vazmenko: "Zahvaljujem se HGU na organizaciji, Klubskoj sceni na podršci, izvođačima na uloženom vremenu i odličnoj glazbi, te posjetiteljima koji su se dobro naplesali. Nadam se da će se projekt nastaviti i sljedeće godine."

Gotex: "Prvo bih se htio zahvaliti na pozivu za tunel Grič i što ste me ubacili u projekt "Novi val". Neizmjerno sam zahvalan i drago mi je što imam priliku prisustvovati ovakvim događajima!"

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop