Skip to main content
  • 28.01.2018.

DJ Jock otvara novu etapu edukativnih predavanja u Splitu!

Prvi gost nove runde Jezgre jest jedan od članova bujajuće nam scene –  DJ Jock koji će s tobom podijeliti kako je prve produkcije uspio smjestiti na Intec Carla Coxa i ostale goleme labele.

Piše: 


Ispričat će svoju priču od početaka karijere do danas, nabacit će par savjeta kako bi mladi mogli biti konkurentni na zasićenom tržištu i govoriti o rezultatima koje donose entuzijazam, vrijeme, ljubav, predanost, inspiracija i energija. Ekipa koja ga zna i kada ne stoji pod strobom zna ga kao Stipu, a u osobnoj još piše Škokić.

Uz Intec trake su treštale i s Phobiquea, 1605, i Pornographic Recordsa, a nije stranac ni globalnom festivalskom uhu. Prvi EP "Columbian Lines" izlazi zajedno s punoljetnošću s Debuger Records da bi danas bio redovni stanovnik playlista artista kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joseph Capriatti, Jon Rundell, Richie Hawtin…

Ovo je edukacija za mlade urbane ljude sa željom da se približe srcu glazbe koju vole uz druženje s domaćim i internacionalnim umjetnicima. Oni su znatiželjni, otvoreni, kulturni, opsjednuti i uvijek u potrazi za novim iskustvima koja ovoga puta stižu lansiranjem prvog predavanja novog kruga Jezgre, u četvrtak 8. veljače u 20 sati u splitskom Ghetto klubu.

Ovo je samo prvo od mnogih uslojavanja koja će se odvijati dva puta mjesečno i to svaki drugi četvrtak u večernjem terminu. Proći ćemo zanimljive priče uz goste iz samoga srca scene i razgovarati o suradnjama, produkciji, djelovanju na sceni, udrugama i učilištima s kvalitetnim programima, osobnim karijernim iskustvima, organizirati radionice i generalno uživati u zajedničkoj strasti glazbe.

O programu JEZGRA
Rođena je kao edukativni program i klica Klubske scene 2016. koja smjera dati obol elektroničkoj glazbi i njenim sljedbenicima jer zajednica jača proporcionalno s obrazovanjem svojih članova. Jezgra stoga ima ulogu komunikatora i mosta između aktera scene i njenih fanova, te je posrednik kvalitetne komunikacije u doba kada je jednako važno kao informacija sama ujedno i od kuda ona pristiže.

Jezgra i njena kolateralna zbivanja u potpunosti su besplatni program za sve znatiželjnike, amatere, profesionalce i entuzijaste. Pa dođi u Ghetto, nađi svoje mjesto i poslušaj jednu priču o uspjehu, pitaj što te zanima, stvori kontakte, pričaj, dijeli, budi. Dobro nam došli u novu Jezgru. Oluje su uvijek mirne u centru.
{youtube}huX9z75dVnM{/youtube}

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2