Skip to main content
  • 8.12.2023.

Nakon Endorphin festivala, Commissar Lag je zasvirao u berlinskom HÖR-u

Tko čeka, taj dočeka. Novosadski DJ je napokon zasvirao u najpopularnijem techno WC-u!

Piše: 

Nakon što je osvojio publiku na Dopamin flooru našeg slavljeničkog Endorphin festivala, novosadski DJ Commissar Lag se uputio za Berlin gdje je odsvirao set viralni podcast sniman u studiju nalik klupskom toaletu HÖR-u.

Prije nastupa na Endorphin festivalu, Commissar Lag nam je otkrio svoju odiseju do nastupa za HÖR. “Moj put do HOER-a je jedna odiseja. Prvi put sam trebao raditi u zahodu u 2020., ali je onda nastupila pandemija. Zatim sam trebao puštati u travnju ove godine, ali je cijeli lineup pomjeren za drugi datum – datum kada sam ja bio u Americi na turneji. Treća sreća, nadam se!”

Na posljetku se za novosadskog DJ-a ispostavila treća sreća te je je zavrtio svoje energične i plesne odabire u najpopularnijem techno WC-u.

Osim Commissar Laga za HÖR su imali prilike odvrtjeti setove hrvatski i regionalni DJ-evi poput Insolate, Volstera, Nihada Tule, N-Tera, Miro Von Berlina, Eddyja Ramicha

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2