Skip to main content
  • 8.12.2023.

Donosimo gdje možete provesti Advent diljem Hrvatske uz elektroničku glazbu i DJ setove

Usprkos tome što nas ove godine čeka najkraći advent, bogatog glazbenog programa ne manjka.

Piše: 

Naslovna foto

Damira Kalajzic

Najbogatiji adventski program po pitanju elektroničke glazbe ima Zagreb o kojem smo nedavno pisali. U hrvatskoj metropoli DJ setovi i elektronički ritmovi se mogu uhvatiti na nekoliko lokacija – Baš Naš festival na Trgu bana Jelačića, EU Advent, Fuliranje, Fooling Around, Ledeni Park

Advent u Splitu se ponovno vraća na nekoliko lokacija, a na splitskim Prokurativama i Zvončacu će biti prilike za poslušati pokoji DJ set. Adventska Fjera na Zvončacu gotovo svakodnevno donosi DJ program, a za pultom će se naći Peco, Sola, Lixon, Giovanni, Laaxen, Sully & Flex, Niki Peducci i Wadrez. Kada će se DJ-evi naći za putlom i što će vrtjeti možete provjeriti ovdje. Advent Prokurative, također ima potvrđeno nekoliko DJ-eva poput Pece, Sole, Laaxena, Jakira, Tina, Vangela, Feđe… Detaljan program možete provjeriti ovdje.

foto: Adventska Fjera

Adventura Šibenik priprema 321FEST za ulazak u 2024. za koju su već od prije potvrđeni Parov Stelar i Stereo MC’s, a osim inozemnih headlinera u danima oko Nove godine za DJ pultom će se naći Antonio Zuza, Felver, El Siciliano, DJ MichaelX, Disco Gimnazije. Dok će kroz prosinac još nekoliko puta nastupiti i DJ Bake, kao i DJ Zorro. Raspored možete provjeriti ovdje.

foto: Adventura Šibenik

Advent u Rijeci će se održati Gradini i na Trgu Riječke rezolucije. Advent na Gradni priprema glazbene nastupe više puta tjedno, a DJ uloge će odraditi DJ DOG, DJ Robert Fisher, DJ Alen Gaćina. Program provjerite ovdje. Na Trgu Riječke rezolucije će tijekom adventa zasvirati Macola, Politix, DJ Bruno, DJ Powerplayer, DJ Danny Black. Program Adventiranja na Rezoluciji provjerite na poveznici.

foto: Ivo Mažar

Među brojnim koncertima na Adventu u Osijeku, DJ Marushka će zavrtjeti na Non Stop Adventiću nekoliko puta svoje ritmove. Detaljan program provjerite ovdje.

Advent u Puli i ove godine na nekoliko mjesta u gradu nudi DJ setove i elektronički program, a nastupiti će DJ Nice, DJ Kole, DJ Fabris, Wazby & Jafixx, Sosa i Hrki, Zoff i Paolo Barbato. Termine i lokacije provjerite ovdje.

foto: Advent u Puli

Advent u Velikoj Gorici sprema nekoliko DJ After Work Partyja, a datume možete provjeriti na poveznici. Advent u Zaprešiću donosi nekoliko DJ setova Tommy T-ja. Program je dostupan ovdje. Na Adventu u Požegi, DJ Topa je potvrđen za nekoliko datuma, što za solo setove, što za zagrijavanje prije koncerata.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2