Skip to main content
  • 12.09.2017.

Otvorene online prijave projekata za nagradu Ambasador

Od danas su otvorene online prijave izvođača, programa i projekata za Drugu dodjelu nagrada akterima elektroničke glazbe "Ambasador".

Piše: 


Prijave kandidata će potrajati do 3. listopada, a na istraživanju scene ove godine sudjeluje i Radna skupina istraživači sastavljena od prošlogodišnjih dobitnika nagrada. Nakon zaključenja prijava KS i Stručna skupina prošlogodišnjih Ambasadora početi će raditi na nominacijama. Konačan broj kategorija, kao i nominacije bit će objavljene 17. listopada kada kreće online glasanje.

Za 2/3 nagrada odlučivat će 100% glas publike, dok će 1/3 stručnih nagrada birati javni žiri. Službena dodjela nagrada je 21. studenoga u Zagrebu, a službeni Ambasador party koji će biti otvoren za sve posjetitelje održava se 25.11. u klubu Boogaloo.

Pratite nas na društvenim mrežama putem hashtaga #HRAM17

Projekte možete prijaviti u nastavku, ili jednostavno klikom na link https://bit.ly/hram17_prijave

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk