Skip to main content
  • 17.09.2018.

Otvorene su prijave za Nagradu Ambasador 2018.

Danas nešto prije 20 sati organizator treće dodjele nagrada Ambasador 2018. otvorio je javne prijave projekata, programa, udruga i izvođača koje će trajati sve do 30. rujna u 23.59h.

Piše: 


Ove godine uz najavljene brojne promjene i veći odaziv struke, Ambasador će brojiti 25 kategorija uz posebnu napomenu kako je moguće da se nakon slaganja nominacija taj broj i smanji ukoliko u određenim kategorijama ne bude dovoljno kvalitetnih i konkurentnih projekata.

Novost ove godine je i "Nagrada za udruge koje razvijaju i promiču scenu", a važno je istaknuti kako će se isključivo u ovoj kategoriji nominacije slagati samo od onih Udruga koje se prijave putem linka na dnu ovog članka.

Kliznite na Ambasador.hr i upoznajte se sa ovogodišnjim pravilima, kategorijama, kriterijima, procesu nominacija, a onda možete pristupiti i PRIJAVI PROJEKTA. (programi, Udruge, izvođači i svi koji su kvalitetno radili na sceni posljednjih 12 mjeseci)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2