Skip to main content
  • 19.11.2017.

System Divine – Ambasador znači zajedništvo

Kada jedan velikan elektroničke glazbe Moby, tebe odabere da za njega napraviš ne jedan, nego tri remixa, onda je to velika stvar, a to je pošlo za rukom Riječaninu System Divine.

Piše: 

U prvoj godini nagrade Ambasador jedna od 47 kategorija bila je i "Remix/obrada godine", koju je osvojio System Divine za Moby i njegov singl "GO". Pobjednik natjecanja Burn Residency 2014. nastupit će za tjedan dana na Ambasador Winners Partyu, a prije nego ga sretnemo za pultom kluba Boogaloo 25.11, pitali smo ga što misli o Ambasadoru:

1. Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Prvo, pozdrav svim ljubiteljima elektroničke glazbe. Za mene kao dj-a i producenta Ambasador znači puno. Lijepo je kad netko primijeti rad i trud i za to dobije priznanje. A za mene, kao sudionika naše male scene, Ambasador znači zajedništvo. Sve u svemu hvalevrijedan projekt, pa neka tako uvijek i ostane.
{youtube}ML6WH_uYCpA{/youtube}

2.  Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Pa očekujem ugodno druženje, nasmijana lica, lagani i žestoki ples i dobru, dobru mjuzu ;).

[FB]
[WEB]

Dva floora kluba Boogaloo rezervirana su za Ambasador Winners Party na kojemu će nastupiti devet prošlogodišnjih pobjednika, gdje će se osim System Divine naći još i Ana Antonova, DJ Xed, Ikonal, Le Chocolat Noir, Lunar Dawn, Petar Dundov, Toxic i Yakka. Preostali izvođači koji će nastupiti, biti će poznati nakon dodjele nagrada 21.11..

Imamo 4×1 ulaznicu za Winners Party, a kako do njih saznajte na linku.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk