Skip to main content
  • 11.11.2017.

Yakka – Ambasador je odlična ideja koja doprinosi našoj sceni

Yakka je prošlogodišnji dobitnik nagrade Ambasador za "Singl godine", a ususret skorom, novom izdanju Ambasadora pitali smo ga što misli o istome.

Piše: 

Podsjetimo, single "Without You" sa kojim je Yakka osvojio nagradu Ambasador, izdan je na etiketi Casa Rossa, koju vodi talijanski DJ i producent Gary Caos.

Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Ambasador je odlična ideja pretvorena u projekt koji definitivno doprinosi našoj elektronskoj sceni, samo ga treba nastaviti razvijati i podizati na viši nivo iz godine u godinu, a nadam se da će nam tim smjerom rasti i scena koja ima još jako puno prostora za napredak. Meni osobno osvajanje Ambasador nagrade je bilo zadovoljstvo i čast, a otvorilo mi je i neka vrata po pitanju glazbene karijere.

Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Očekujem da publika podrži svoje najdraže producente i DJe kako i priliči, da se svi skupa dobro zabavimo, a to je ujedno i moja poruka publici. I naravno, samo yakko!

Yakka također nastupa na Ambasador winners party-u, koji će se 25. studenog održati u klubu Boogaloo na dva floora.

[FBevent]

Yakka:

[FB]
[TW]
[YT]

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop