Skip to main content
  • 13.01.2016.

Za KS Takeover, Zadar u techno rukama drži Lucca Masterson!

Preuzimanja, zauzimanja i prevrati, nova energija i polet koji se plete iz onoga u što usmjeriš energiju i ljubav…

 
Tvoja Klubska tako vagone i tankere energije usmjerava upravo na gradnju onoga zbog čega je život ljepši, na glazbu i ljude koji ti stavljaju osmijeh na lice kada kliznu u misli.

 
Ususret ponosno skromnom koračanju 15. godišnjici na planetu razmata se i novo glazbeno klupko KS Takeovera, ovoga puta na podiju zadarskog Q bara, 13. veljače, dan prije no što mekano raznježeno baciš bukete, bombonjere, poklončiće i večerice na svoju bolju polovicu. Za naklon i skidanje kape domaćima ovoga puta s nama je u binarnim sistemima pet b2b setova desetka klinaca zadarskih ulica.
 
Šime b2b Eggy
Andrologic b2b Butters
Liquid b2b Vito
Last Method b2b Lucca Masterson
Allen Selestrin b2b Mota
 
Uz prethodno predstavljenog Last Methoda za pultom se o njegova pleća oslanja kolega i sugrađanin Luka Perinčić, koji je tebi kao jahaču elektroničkog poznatiji kao Lucca Masterson. Luca je sidro na zvučnu obalu bacio pretežno na techno  s izletima u u tech-house i minimal.

 
Ovaj vlasnik e-Tech labela od 2010. do 2012. proveo je neko vrijeme čvrsto držeći u rukama rezidentske uzde Vinyl bara i Orange Cluba a mogli ste ga uhvatit i kao gosta i voditelja Electopedie ex. Zadarske ElectroPrivrede. Godine su prolazile a gospodin Masterson se smještao pod okrilja organizacija kao što su e-artist, e-Tech i Ispod Zemlje, a trenutno je aktivan član Pitch Control organizacije gdje ujedno i sipa riječi iz sjene za PitchControl.org portal.
 
U knjižicu organizacije upisuje i ReUnion  partyje kao evenete specifično kreirane za obrazovanje publike, lokus na kojem se možete upoznati i družiti s DJ-ima te dobiti malo bolji prozor u elektroniku od onih koji je žive iz prvih redova, kao i plemenit cilj pružanja platforme na kojoj DJ-i mogu zadarskoj publici pokazati što znaju.

 
Uz altruistične dobrotvornjače na kojima voli prisustvovati u nastupe ubraja i Valkira Beach Bar (Valkira Open-air w/Uto Karem), Sabuša open-air (w/Pero Fullhouse), Beach Bar RED, Voodoo bar (ReUnion party),Satir club, Party Boat Elizabet (via Discotheque Riva), Orange Club (Orange ReBorn w/Edit Select), Kukljica open-air, Beach Bar Lokva (open air w/Pero Fullhouse), Orange Party Boat, Vinyl Bar, Q Bar (w/Ivan Komlinović & Get the Groove w/M.In), Hitch Bar (w/Miss Sunshine), Maslenica Underground, Staro Kazalište, Industrijska zona Gaženica, te ujedno i festivali kao Union Beats, Rise Up i Viva Riva.
 
Pa posudi nam ušnu školjku i neka čekić nakovanj i stremen iskušaju gdje su im limiti na podiju Q bara!
 
 
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop