Skip to main content
  • 5.03.2016.

Začetnik Electro Funk Festa u Opiumu!

Kako dani na kalendaru otpadaju, kako pijesak vremena curi sve smo bliže šibensko-vodičkom spektaklu KS Takeovera za naklon domaćim momcima.

 
KS Takeover misija ne jenjava i polako gradi zamah prema velikom finalu 15. godišnjice postojanja same Scene koji ćemo proslaviti u listopadu kao finalnu točku na prekrasnih godinu dana druženja i podrške po hrvatskim gradovima.
 
Pa tako 11. ožujka dočekujemo elektroničku oktavu za podijem Opiuma koju čine domaća gospoda u slijedećem sastavu:
 
Josip Petrov B2B Branisha
Nicehell
Edy C.

 
KeC je jedan od onih koji je svoje djetinjstvo proigrao na šibenskim ulicama. Slani morski zrak udahnuo je prvi puta 1984. pod imenom Drago Rak, a već s 16 našao se beznadno zaljubljen u elektroničko. On sam posebne zahvale daje kolegama Mati Kokiću i Le Sareu, koji su otškrinuli vrata i uveli ga u svijet glazbe i nastavili neumorno podržavati entuzijazam. Žanrovski je klizan, navigirajući slobodno među graničnim razdjelnicama deep housea, tech housea, electra, deep techa i minimala i ova kombinacija je posljedično osigurala nastupe u klubovima diljem tvoje lijepe zemlje kao i na podijima BIH, Slovenije, Srbije, Italije…

 
Kao gosta ili rezidenta upoznali su ga plesači velikih evenata i manifestacija, a poznat ti je i kao začetnik i organizator Electro Funk Festa i njegovog prethodnika totalno tajanstvenog i prikrivenog, zakrabuljenog u beat, Incognito projecta. Kada je Mangan otvorio svoja vrata i pružio Šibeniku još jedno mjesto za čekanje sretnih rasplesanih zora KeC je upao u priču kao organizator i rezident od samih početaka. Kako to obično s umjetnicima biva, prvo nauče pravila, pogledaju ih iskosa i zatim ih prekrše u donošenju novoga u svijet pa tako i KeC-a možete često uloviti u studiju kako radi na produkcijama kroz koje lije vlastito i sasvim osobno viđenje glazbe. Stoga osjeti se slobodnim kliznuti na audioteku jednog od naših Tekeoverista hiper-autocestama niže. Enjoy i vidimo se u Opiumu!
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk